My Sister's Engagement

NoorNazuha | 6:56 PM | 0Comments |
Lama dah tak update Blog, maklumla busy sesangat sekarang.lagipun tak tau apa yang nak dicoretkan di dalam blog ni, x ada apa yang menarik untuk dikongsi...but..recently, 2 of my sister got engaged. Well, Congrats on both of u and wishing all the best in your future life.. tak lama lagi mereka akan melalui alam berumah tangga sebagaimana yang aku lalui sekarang....ni nak share sikit la tentang majlis pertunangan mereka ni:-


My 3rd Sister...5th of October, 2010
Location: Pandan Indah Kuala Lumpur
Time:8.00pm






Majlis bermula lebih kurang 8 malam selepas magrib. Rombongan lelaki dari Penang,n perhaps diorang dah lama sampai Kl malam tuh.. Hantaran 9 berbalas 11, boleh tahan la sebab belah lelaki nak hantar banyak,so kena la balas banyak. Hantaran ni my mum yang gubah,dia memang suka keja-keja yang macm ni..So rombongan lelaki sampai dalam lebih kurang jam 8 malam..the photoes are as above....



My Fourth Sister..1st of Januari 2011
Location:Pandan Indah Kuala Lumpur
Time:8.00PM

Tak lama lepas tu berlangsung la satu lagi majlis pertunangan di tahun baru.. Fuhhh..memang kena la timing masa tahun baru kan..konsep kali ni pun pink gak,ntahla nape diaorang ni minat sangat dengan pink..semua nak pink..but terpulanglaa.......hehe










Terima kasih, datang lagi.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...