One more week to fly!

NoorNazuha | 4:39 PM | 11Comments |
Evening all bloggers. Dah dekat 2 minggu blog tak update. Seriously busy this week. Nak tengok blog pun tak sempat. Last entry pun pendek jeh. Semalam jeh spent almost seharian di Seremban and Putrajaya. Balik office jeh dah rasa nak pengsan.

One week lagi dah nak fly. Cuti still tak apply lagi. Fortunately boss dah notice yang aku nak amek cuti.So tak ada la dia terkejut badak lak nanti. Annual leave aku lak memang tak banyak. So tak boleh la nak apply lama sangat. Sikit sikit preparation aku buat kalau nak travel. Winter apparel dah ada. Visa pun dah settle. Currency pun dah tukar. Relief rasa. Nak buat Visa tu pun dah consume masa.

Currency pun dah tukar

Kalau kita travel ke negara negara yang tidak banyak menggunakan English sebagai perantaraan, so better kita prepare untuk belajar serba sedikit basic bahasa ibunda mereka supaya senang nak bertanya. Tak rugi pun. So travel kali ni, aku beli la pocket guide book untuk nak memudahkan transaksi masa kat sana nanti.

Visa dah approve.....yey!
The only thing to do now is....PACKING!

Terima kasih, datang lagi.

11 comments :

Yana Libra said...

bestnye~~

ciklaili.com said...

nak melancong ke mana tu? pergi berdua je?

Cik Maz said...

happy holiday!!

.: iEyLa :. said...

bestnyerr!!!!nak ikott...hukhuk

Putri said...

wah..travel ke jepun ke kak..
dah beli tiket train JR utk travel di jepun nanti..
nasihat saya beli lah di m'sia awal2..sbb tiket tu boleh pakai byk kali dan dpt travel guna train lebih murah

Alin Marlini said...

Selamat Berholiday Zuha...

CikOlla said...

seronoknyer g bercuti..:)

Pamie said...

selamat bercuti :)

ziana said...

Yahoo zuha jng lupakan akak yey..Hu..hu.. kesunyian la selama beberapa hari.. Layannnn

Detective Fiqa said...

wahh bestnyerr!! :D

amy syahiera said...

wahh ! bestnye ,
kemane sys ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...