My SiS iN lAw's CoNvO DaY!

NoorNazuha | 2:37 PM | 15Comments |
Salam buat teman blogger. Di harap berada dalam kesihatan yang baik semuanya......cehhhh..macam tulis surat pulak...hope u guys doing fine...how's weekend?mesti penuh dengan aktiviti aktiviti tersendiri kan...This week rasanya minggu convo kot....last saturday i attended my sister in law's convocation at CAC Hall UIA di Gombak....suasana sangat la panas dan berbahang...semua orang berkipas kipas sebab tak tahan cuaca panas. Tak sure berapa session untuk hari sabtu tuh. Tapi my sister in law habis dalam pukul 5 petang....

Bouquet of roses......

Wajah Happy......

With my PaMa in Law
Eventhough petang tuh sangat crowded + Panas yang amat, tapi muka muka ceria para graduan tuh membuatkan suasana nampak happy dan tenang jeh.....:)...i wish all the best to all of them in their future and especially to my sis and brother in law (bro in law tak ada hari tuh sebab ada urusan lain)..semoga Allah merahmati kita semua.........Semoga menjadi doktor yang berdedikasi...Amin!

Nak interframe jugak......

Untill now........babai......:)




Terima kasih, datang lagi.

15 comments :

Namazi Rashid said...

sonok ja tgk wajah happy semua orang kat sini..kami punya 4 taon lg...:D

KhaiZa said...

tahniah... seronok nya.. dah tamat belajar

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

kakak ker yg convo.. hihi tahniah kt kakak.. :)

.: iEyLa :. said...

lorhh..nape xckp awal2..adik g UIA kot ari sabtu tuh..
kalau x leyh jmpe akk..haiishhh...
xberjodoh lagi kite kan kak..

Lynn Hamzah said...

teringat waktu konvo dulu...seronok...

Syazwani Jalal said...

sukenyeww tgk org da convo.. kite je lmbt lg. sobsobbb

aisya said...

wah, byknye bunga! hehe

Qaseeh Tolia said...

Teringat zaman dolu-dolu..

noornazuha said...

Mama Ash: Ni bukan convo akak yerr....ni convo adik ipar akak..hehe..akak punye convo dah 6 tahun lepas...hehehe

Ym.Bundle said...

congrats untuk adik ipar tu..hehe..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah buat adik ipar..^^

Alin Marlini said...

congrats SIL Zuha :)

tirahzairi said...

tahniah buat ur sis :)

Ps: xsure da komen ke belom..hehhe

ساريده سنين said...

Salam..

Tahniah..buat yr sis..

eyeme said...

congrats sis in law! sis uia rpenye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...