Kucing obes!

NoorNazuha | 9:47 AM | 14Comments |
Salam buat teman-teman blogger. Dah lama tak buat entry..ehe..it takes me 2 weeks to come out with a new story. So sad...lacking of idea, i guess...ni nak story sikit pasal masalah gemuk (obesiti)..kat Malaysia ni bukan jeh manusia yang ada masalh gemuk, binatang pun..especially kucing. Terlebih makan la puncanya..hehehe. Aku suka pegi satu kedai makan kat Shah Alam ni, kat Sekseyn 8. Dah lama aku perhati ada sekor kucing ni sangat gemuk. First, aku ingat dia pregnant. Then okla...sekali dah berbulan bulan still macam tuh, rupenya memang badan dia gemuk macam tuh...aku memang tak boleh tengok kucing gemok gemok ni..rasa macam nak meroyan..hehehe..geram nak pijak..nak peluk pun ada...jom tengok apa dia buat...:-
posisi belakang..hehehe
Semangat betol!
zoommmmmm!
Muka masam!
Alalalalala!

Tuan kedai makan tu kata, si gemok ni memang garang, mana taknya,masa aku nak snap gamba dia, siap dia tepis tepis lagi..hehehe...malu gamaknye....oklah..tu jeh entry kali ni.....sajer nak share hobi baru aku snap gamba kucing..hehehe..jumpa lagi dalam entry yang lain pulak....adiossss!


Terima kasih, datang lagi.

14 comments :

ArulchelseA said...

kih kih kih...kena suh dia joging la..kih kih kih.. praktis ngan tikus plastik..

noornazuha said...

kucing malas, mana nak kejar tikus...ni la garfield versi malaysia..hehehe

ziana said...

ish-ish kesian kucing tu.. pergi situ dgn sapa?

noornazuha said...

ishhh akak neh...purak purak bertanya pulakkk

ismiladyjaja said...

caya lah kucen ni... wlupun bdn nye mantop, tp nmpk bersih...

taliff said...

Ingatkan manusia jer yang obes...kucing pun obes ehhh...huhuhuhu

diana said...

DEPA BAGI MAKAN APA NI SAMPAI BESAQ MACAM NI..
GERAM NYA..JANTAN KA???

noornazuha said...

memang geram..x peran palk jantina kucin neh..ehe, rasanye betina

Fathiah Hamim said...

dap nya dapat pelukkk :D

amir aizat said...

geram nye tgk dier!

yanyan said...

yanyan takot kucinggggg. :P

yahaya said...

makan kuat gemok ler...

Cikya said...

hehe, kucing gemokk sedap peluk..
kadang-kadang yang kurus sebab aktif sangat atau ada cacing..
try bagi ubat cacing lar kalau makan banyak tapi tetap kurus.. :D

MEKAR said...

Salam singgah. Itu sebab dia suka lepak kat kedai makan. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...