Arsenal Asia Tour 2011, here we come!

NoorNazuha | 3:42 PM | 10Comments |
This one..only short entry....i think everyone knows about EPL team jelajah Asia bermula 13 Julai ni di Malaysia. Entah tiba-tiba kali ni rasa macam nak join jeh..Aku tak pernah pun pergi Stadium Bukit Jalil tuh except masa Jom heboh 10 tahun lepas.heheh..long time ago....almost lupa lah kat mana. Tu pun naik STAR LRT.Team Arsenal lak nak mengunjungi Malaysia ni, team favourite Mr Hubby la pulak. Lama fikir fikir, so kitaorang decide nak pergi la.....sajer suka suka habiskan masa. Yang tak bestnya 13 Julai tu hari kerja kan...haiyaaaa.....nampaknya dengan baju opis aku gi ke stadium neh..hehehe..nak jugakla tengok Mr Arsene Wenger tu dari dekat kan...hensem ke?hehehehe....

So, kitaorang gi order jeh la tiket kat www.ticketpro.com tuh, bukan susah pun. click jeh kan..everything is on finger now..hehehe..so nak pilih seat ni yang tak best...damm expensive grand stand ni..tau memang tak mampu, so kitaorang amekla yang kat belakang, janji dapat tengok....tiket baru jeh sampai kat rumah....


So kepada rakan blogger yang pergi or plan nak pergi hari tuh nanti, kita berjumpa di green zone ek..hehehe...jumpa lagi...peace!




Terima kasih, datang lagi.

10 comments :

TeAqArH said...

lau la tqah ni seorg pekerja...da lame beli tiket ni...tp apakan daya...:(

soooooour said...

glory2 man united..glory2 man united....lalalalallaal...

Pesona Algebra said...

pminat Arsenal ea heeee

noornazuha said...

Arsenal d' hati....hehehe

Qaseeh Tolia said...

Ish!ish!ish.. Pergi jer la dah berkemampuan tuh..lain la akak...sob..sob..

alif haris said...

haha .. selamat manjadi penonton bola :D
memang minat ke hubby yg minat ?

noornazuha said...

Alif:hubby minat no 1, saya no 2..heheh

Mr iz said...

he he he he .... steady la... rasa jumpa kat sana kot...he he he

pRiNCe said...

prince dtg bce entry yg bgus..:)
jom berkawan nak ?
jom bce entry terbru sy..:)

[ Pendedahan Eklusif ] Bukti Justin Bieber Dah Hilang " Teruna "
[ Mengerikan ] Daging Cincang Manusia : Tersedut Ke Dalam Kipas Kapal Terbang
[ Pendedahan Eklusif ] Kita Ditipu Oleh Kewujudan Ular Kepala 5

sabella mohamad said...

wah best !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...