Salam Ramadhan to all bloggers

NoorNazuha | 3:03 PM | 11Comments |
Salam

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan salam Ramadhan kepada semua bloggers dan sama sama kita dapat menjalani Ibadah Puasa kali ini dengan sempurna. Semoga Allah memberikan kekuatan dan kesihatan yang baik untuk kita...

Alhamdulillah, puasa tahun ini, Allah masih memberi peluang dan masih meminjamkan orang orang tang tersayang di sisi. Terima Kasih Allah...

Hampir sebulan blog tak ter update. Ye, schedule betul betul busy sekarang. Mode nak berblog pun makin susah nak datang. Insyaallah, saya cuba update sekerap yang mungkin andai ada rezeki. Until my next trip this coming October..can't wait.......till now.....babai...



Terima kasih, datang lagi.

11 comments :

Linda Ishak said...

Selamat berpuasa.... saya follow sini skali

Fuza Musa said...

Selamat Berpuasa sis. Lama tak jenguk sini. Bz travel ke?

sukasukitulisblog said...

suki pulak sejak puasa..dengan blog skali puasa =)

Azwar Syuhada said...

Salam Ramadhan!

Anis said...

Salam ramadhan sis..semoga dapat menjalani ibadah puasa dgn sempurna..:)

Cik Nadyya said...

selamat berpuasa :)

Jari Manis said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa buat zuha jgk :-)

syieda said...

Salam ramadhan utk akak juga. Gi mana oct ni? nak ikott..

Bibie Karim said...

Selamat berpuasa Zette, nanti aku seru 'jin rajin' gi tempat ko. Walhal sendiri pun malas gak lately ni.

Hafiza AizZawa said...

Salam Ramadhan Kak.

HARITH SYAHMI said...

salam ramadan jugak untuk tuan blog
harap ramadan kali ni kita semua dapat kautt banyak ganjaran yg dijanjikan . Inshaallah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...