Salam Syawal

NoorNazuha | 11:15 AM | 9Comments |
Salam Semua

Syawal menjelma semula. Sungguh masa tuh memang cepat sangat berlalu. Sedar tak sedar dah berapa saya tak update blog ni.Last update pun di awal Ramadhan hari tuh......Best tak raya korang?Saya biasa biasa jeh. Tak ada yang menarik sangat. Nak pulak baju raya tak siap walaupun dah hantar dari bulan 5 lagi. Petang sabtu dapat SMS dari Tailor kata baju tak siap...tak apela.....dah bukan rezeki nak pakai kan...

Raya ni pun tak bergambar sangat. Dah malas nak posing sakan. Agaknya dah tua tua ni jadi macam ni kot..makin tak ada mood. Amek yang mana sempat ajelah, tu pun guna hp jeh. Kamera asyik terperam dalam beg.


Ni gambar di rumah mertua saya. Santai santai jeh. Ni pun guna hp jeh....masing masing dah mengantuk.



Ni kat umah belah nenek di Temerloh.



Ni jeh gambar yang mana sempat di ambil. Btw, saya dah start kerja pun semalam. So tak ada feel nak raya raya lagi. Kepada yang masih bercuti, selamat bercuti dan selamat beraya yeeee.........salam aidilfitry dan ampunkan silap kata atau silap type sepanjang saya berblogging ni........sampai kita jumpa lagi di lain entry......babai......:)


Terima kasih, datang lagi.

9 comments :

Izzati Amira said...

salam syawal to you too (:

Jari Manis said...

Slamat hari raya jgk buat zuha samalah Jm pun malas nk bergambar maybe betul la bila dh tua2 ni malas nk buat pose maut :-)e

suhailah hamid said...

selamat hari raya. saya pembaca baru blog akk. inspirasi dr cerita akk yg suka travel..

jemput ke blog sy sihatitunikmat.blogspot.com

sally said...

selamat hari raya sis.. :)

tiga lalat said...

Salam. Hee maaf zahir batin.

Fuza Musa said...

Salam Aidilfitri Zuha

Azwar Syuhada said...

Salam Aidilfitri :)

sukasukitulisblog said...

zuha..dah 2-3 kali masuk sini tp shoutbox tak berfungsi..huhu

Alin Marlini said...

hehehehe....selamat hari raya terlewat sehari...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...