The Empress Ki

NoorNazuha | 5:47 PM | 7Comments |
Salam all...

Lamanyaaaaa tak hapdate blog..superduper busy skang ni.....lagipun tak travel. So x ada cerita.....gambar pun tak ada. Macam mana la orang boleh hapdate blog hari hari kan.Kita salute la. Kaya idea. Aku dah kering sangat ni......


Korang pernah tengok drama Korea The Empress Ki tak. Aku baru tengok sebenarnya. Tupun tak habis lagi 51 Episod tuh. Baru melangkau ke episod 45. Best cerita dia. Yang penting minat kat Ji Chang wook.....uhuuuuuuuu....





Selamat menonton.............to me................

Terima kasih, datang lagi.

7 comments :

nohas said...

banyaknya episod sampai 51..

Ji Chang Wook ni hero citer 'Healer'..memang best..kena tengok jg citer Empress Ki ni..

NoorNazuha said...

Nohas-aah healer tapi tengok episod 16 sampai 20 jeh, termiss yg sebelum ni

dieya said...

sama la sis, takde mood nak berblogging. cuma kadang2 teringat kisah2 travel yg tak abih dicerita, rindu pula. tapi bila time memilih gamba dan menaip, aihhh.. next time la haha

sukasukitulisblog said...

kita tgk upin ipin je..hihi

Mialia Amelia said...

lamanya sy x tgk korean drama. hehe

Jari Manis said...

belum tgk lagi plus byk sgt episod nanti terabai lak blog huhhu

Alin Marlini said...

baru tgk sekerat...pastu alih citer lain...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...