Masa untuk bercuti

NoorNazuha | 7:13 PM | 7Comments |
Salam semua

Betul betul lama saya tak update blog ni. Password pun dah hampir lupa..:( kehidupan Alhamdulillah seperti biasa. Cuma kesibukkan kerja menghalang untuk terus update blog.

Minggu ni paling busy. Busy di office dan busy juga packing barang sebab minggu ni dah nak start cuti. Hampir setahun tak ke mana mana. Pasport pun dah kena gigit tikus..:)

Okla..kalau ada masa, saya update lagi....nak balik kerja ni....




-Gambar Google sahaja-
 


Terima kasih, datang lagi.

7 comments :

PeRdU cINta said...

Selamat bercuti,.

lia ummiirfan said...

nak ke mana lak ni.. haf a gret holiday ya.. ::))

dorsett pink said...

selamat bercuti

Siti fironika said...

masih bercuti ke..happy holiday :)

Alin Marlini said...

Happy Honeymoon Zuha

♪ cik katak ♪ said...

hehehe happy holiday!
pergi mana tu

Jari Manis said...

dah tahu bercuti ke mana tu hikss

betul lah...dh lama x update..berhabuk sudah hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...