Wedding Reception at The Duchess, Jalan Ampang

NoorNazuha | 4:36 PM | 4Comments |

Pengantin lama
Entry ni adalah sambungan dari previous entry. i.e story tentang Solemnization Nite Last week punya cerita.Just wanna share about the wedding. Lately ni dah masuk season wedding balik kan. Tak lama lagi dah nak school break, lagi la banyak wedding invitation kan. Okla, tak nak bebel panjang. Jom layan gambar.....

The Hall



Pelamin
Menjamu selera
Entry ni memang layan gambar jeh la sebab aku pun tak sure nak share apa sangat. Wedding rasanya semua lebih kurang ajeh kan. Timing makan dari pukul 12.30 sampai 2.30 tu peak hours la. Time ni memang kitaorang busy la menyambut tetamu. Nak amek gambar dengan pengantin pun macam tak sempat ajeh.Ada guest yang komen tempat ni susah nak masukla, susah nak jumpa....nak gelak pun ada. Bukan apa..ada construction kat depan The Duchess ni yang buat tempat ni macam agak tersorok sikit.

Kami la penyambut tetamu hari tuh
Busy mengisi Guest book







The couple
Bad snap la..biasala..digicam

Makan time
Lambaian buat pengantin
Posing jap
Bersama mak mak saudara and cousin
Okla..tak nak panjang sangat entry ni..tepek gambar jeh..wishing again all the best for my sister..Happy married life..sesungguhnya berkahwin ni akan mengajar kita erti bersabar. Sebab aku dulu panas baran gak orangnya. Sekarang ada kurang. Tak tau la. Maybe sebab dah malas nak pikir gaduh. Yelah, gaduh gaduh, dah tinggal sebumbung. Balik balik,muka tu la yang kita nak jumpa setiap hari..haiyaaa........so..mengalah jeh la...tapi kalo time aku naik darah.....hehehehe......susah mau cakap la.....okla...jumpa kalian semua di lain entry yerr..salam sayang....peace!

Terima kasih, datang lagi.

4 comments :

ziana said...

Cantik gambar... Asam Garam rumah tangga..Biasala tuuuu

aiman fanboy k-pop said...

tak sabar nak jadi raja sehari tengok gambar2 nih...wahhh!!!!!kaya n mewah tol!

Dalila Diela said...

indahnya pelamin
cantiknya pengantin..

nice.nampak mewah :)

haNem said...

lawaaa....mewaaahh..sukee..kalau ade duit macam2bleh wat kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...