Travelling..missing it a lot!

NoorNazuha | 4:39 PM | 6Comments |
Salam rakan rakan..missing you guys. After 5 days tak buat entry. Today still no new story. Just expression. How i miss to travel again.. Last aku travel rasanya dalam bulan ogos hari tuh dan Brussel, Belgium adalah negara terakhir yang aku lawati.Rindunya nak packing baju baju. Rindu nak shopping, rindu nak survey currency. Rindu nak google itu dan ini. Perhaps this year tak kemana mana lagi.Or next year pun belum tentu. Tak tahu la bila lagi nak plan semula. Mr Hubby pun berkeras dah tak nak travel buat sementara ni. Kalau ikut kan hati ni, teringin sangat nak ke Korea pulak, tapi living cost agak tinggi and nak kena expense banyak kan...tak pela, maybe ada rezeki, next year ke..who knows!


Sambil compose entry ni, dengar lagu Selena Gomez & The Scene, layan la pulak...fuhhh.....ok back to the topic.....what..or travel...oppssss...okla...maybe tak ada rezeki lagi nak travel, kena bagi priority pada benda lain buat masa ni....or maybe gi bercuti cuti Malaysia ke..teringin nak ke Sabah. Never been there..ishhh..dasyat btol......okla..entry dah merapu. Just expressi jiwa yang bosan. Kalau bebila aku nak travel, pasti akan ku update blog kesayangan ni..eheh (macam la ada yang nak baca)..k la..see you all in the next entry.......love!

Terima kasih, datang lagi.

6 comments :

.: iEyLa :. said...

hihi..jom la kite travel kak..hikhik

ziana said...

Boleh!Boleh ajak akak sama

Dalila Hamid said...

bestnya!!..

Alin Marlini said...

teringin nak pi Bandung lagik sebab rindu ikan gurame bakar kat Kg Daun :)

mama maman said...

ok la tuh.. ada gak peluang gi jejalan jauh2.. kita nih sekadar dlm negeri je.. kalu tak blk kg.. hhheee...

teringin jugak jejalan jauh/travel tgk negara org.. doa2kan murah rezeki ye buat mama sekeluarga..:)

Rosidah Alias said...

Salam, thanks ye singgah ke blog saya tu..:)

Saya pun rindu nak g travel lagi..insyaallah tahun depan kot, mudah-mudahan ada rezeki lebih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...