Our so called Anniversary

NoorNazuha | 2:53 PM | 8Comments |


Salam buat rakan rakan blogger. Almost a week tak buat entry. Busy menguasai diri. Tak ada cerita nak share. Cuma nak highlight jeh kat Blog ni.. tak sabar nak tunggu hari jumaat. 23rd of December, 2011, genap 5 tahun aku bergelar isteri. Pejam celik pejam celik, tak sangka dah 5 tahun. Terasa sekejap jeh masa berlalu.

Lately busy betul. Hari hari cover out station. Sekejap ke Banting, Shah Alam, Kuala Selangor . Mengalahkan YB pulak.Nak beli gift pun tak sempat lagi. Tak plan pun nak beli apa and even tak ada idea pun nak beli apa. Beli je la yang mana mampu and terlintas kat kepala ni nanti. Mr Hubby pun busy jugak. Ada kursus sana sini. Tapi gift awal awal dia dah beli kan dulu. Gift apa?Tak yah la cerita kat sini....nanti nanti la...

Semalam sempat berdiskusi ngan Mr Hubby nak berholiday. Tapi nak Holiday kat mana pulak. Pun jadi masalah jugak. Tak tau nak pergi mana. Paspot dah nak expire..fuhh..nak renew satu hal lagi. So jawapannya bercuti cuti kat sini sudahla. Tak perlu bazir bazir. (dalam hati nak gi jauh jauh, bajet yang tak cukup).....

Nak google tempat holiday pun tak sempat..Any idea?anyone?....oklah...tak sabar nak tunggu jumaat. Nak cuti 3 hari. Dah lama tak cuti. Badan dah penat. Nak ber "anniversary" and nak ber "weekend". Sampai jumpa di next entry. Hopefully....

Terima kasih, datang lagi.

8 comments :

cekmet said...

happy Anniversary kak
:))

ziana said...

Waduhh mana hadiahnyer..esok bawak la..ishhh camner kak ziana tau nih..kih.kih..Anyway Happy Anniversary..Semoga Panjang Umur murah rezeki

.: iEyLa :. said...

happy anniversay kakak manis..
moga hari yg mendatang membawa lebih kebahagiaan dlm hidup akk..amin...

gdsbnga said...

happy 5th anny kak :D
may Allah bless ~

noornazuha said...

Thanks to all my dear friends....luv you!

ADEEYA said...

Wahh HAPPY ANNIVERSARY ! :)MAY GOD BLESS BOTH OF YOU !:)

Dalila Hamid said...

hepy eniversary.... semoga sentiasa kekal bahagia selama-lamanya....

Razif Mokji said...

waaaaa syok ronda2 ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...