Bersantai di Penang

NoorNazuha | 11:40 AM | 13Comments |
Salam Disember. Less than a month away kita dah nak melangkah ke tahun 2012. Semoga apa yang dicitakan sepanjang tahun 2011 telah menjadi kenyataan. Back to December, school break season ni macam macam aktiviti yang menarik kan..especially majlis kahwin. Entry yang lepas lepas aku ada post pasal wedding reception at Duchess Jalan Ampang Kali ni resepsi belah lelaki di adakan di Penang pulak. So kira menyelam sambil minum air la...attend wedding sambil jalan jalan.

Selamat Pengantin Baru!

Our family
Sewaktu di Penang, Kami menginap di Vistana Hotel and Apartment.Originally, satu Apt jeh yang dah book, tapi bila tengok macam tak cukup, aku ngan Mr hubby rasa lebih proper untuk sewa 1 lagi Apt. Luckily ada lagi Apt yang kosong malam tuh. Hotel memang semua fully booked sebab school break kan.

Comfy untuk family dengan reasonable price
Oklah...nak share banyak pun tak ada gambar yang snap. Pagi pagi sebelum event tuh ada lah kami merayap kat Qeensbay Mall Penang tu tengok tengok barang. Tak beli apa pun. Saje nak layan Year end sale ni.

Queensbay Mall
Jumpa lagi...See you..maybe next year?new entry.....love ya!


Terima kasih, datang lagi.

13 comments :

abah khalisha said...

abah selalu g penang ni sbbnya wife orang sn

ziana said...

Best arrrr..Tak makan Nasi Kandaq ka???

nyanyisunyi said...

ni sambil mneyelam minum air lah kan....dis musim org nikah kwen..dn masa tu lah kita dpt jalan2 jauh sikit.

Mish eika :) said...

cantek pelamin dy lahhh :)

noornazuha said...

tak minat nasi kandaq kak..huhu

Chekgu Azrine said...

Penang memang best.. kawen ngan org penang saya dikira beruntung gak sebab at least selalu gak dapat jalan2 Penang..

kakchik@ella said...

lamanya KC tak gi Penang. Berapa harga aprtment tu 1 malam ye?

noornazuha said...

KakChik..x silap 1 malam rate Gov dalam RM406,kalo rate biasa RM500++

ADEEYA said...

Wedding :D BEST nyee pergi Penang :D hihihi

Alin Marlini said...

pun nak pi Penang krismas nanti...

Chubby Hanna said...

salam, akak.. wah.. canteknyer gmbr2 kat atas.. huhu.. sy ada tag akak dlm contest.. sudi2kan lah jengah yer.. maceh.. http://amysyghana.blogspot.com/2011/12/contest-kenali-blogger-banner-hai.html

haNem said...

lagi pelamin lawa disini..mmmm..apartment tu nampak macam menarik..x best nye kalu g penang mesti kejap jer..x pernahlame..ntah kenape...

pelangi sepi said...

cantiknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...