Year end yang busy

NoorNazuha | 4:29 PM | 10Comments |
Assalammualaikum.. and Good evening..

Almost 10 days  and we will be celebrating new year of 2013. So how's the resolution? any new achievements? Well.... as to me, everything running like normal. Tak ada perkembangan dan cerita baru pun. Tapi dah year end ni, jadual harian makin busy pulak. Busy oleh sebab sebab berikut:-
  • Semua orang dah busy mengisi borang cuti. Sampai aku sendiri tak sempat nak cuti. Cuti aku untuk tahun 2012 ni masih ada berbaki 9 1/2 hari lagi. Carry forward hanya 5 hari untuk tahun 2013. Hopefully i can get something out of that. Boss bayar ke....Hehehe!
  • Court Vacation so called "vacate" tak pernah vacate. Kes punya la banyak hujung hujung tahun ni. Semua nak kejar masa. Semua nak dihabiskan dalam tahun ni.
  • Mr Hubby is facing his revision week and will seat for his first final exam. So, as a wife, kita pun akan turut sama akan merasa "kesibukan" dia. Hari hari balik lewat. Study kat library katanya (jangan bohong sudahla!). So everyday balik kerja, kena masak. Kena rushing dari office melawan arus trafik yang tak pernah tak jam. Fuhhh.....
  • Our Wedding anniversary is coming. No preparation at all done thus far. Maybe tak sempat nak raikan pun. Afterall, kalau Mr Hubby ingat pun, dah cukup bertuah. Still in my head, planning for something.....errrrr!
  • As our plan to travel next year is just around the corner, i have yet to complete my itinerary. Now at the stage to finish my visa application. Frankly, this the most "annoying" country i've ever experienced. Give up pun ada. And tambah stress lagi bila Mr Hubby tak boleh membantu. So semua atas bahu aku.Bukan tak biasa urus sendiri, tapi dengan kesibukkan kerja sekarang banyak membataskan plan kami ni.

Baru half way aku nak complete kan visa ni. Banyak lagi dokumentasi yang diperlukan. Kalau Visa aku tak denied, then i will share the rest of the story with my fellow friends. Kalau denied, then senang cerita aku tukar destinasi jeh.....:(

Okla..nak sambung kerja.....see you...A Bientot! 

Terima kasih, datang lagi.

10 comments :

Cik Yaya said...

wahh nk p mne lgi lepas ni..xpuas lgi jalan..^o^

Miss Zahirah said...

wah.. tgh buat visa.. nk gi mna ni?
nk tmpang 2 kaki.. hihihi

nisa said...

wah bestnya dah berjalan banyak negara.. saya ni baru je nak bertatih tatih...hihii..hope berpeluang macam kak juga...

aisya said...

nk g mana kak? =)

Cik Nur said...

nak kemana...?
nak ikuttt..hihihi

Astika: said...

salam sis... mcm mana lepas x VISA.

noornazuha said...

Astika: belum lagi....tak tau lagi approve ke tak,jumaat ni baru nak g interview

Alin Marlini said...

perancis ka?

noornazuha said...

Alin Marlini: eheh..bukan Alin..france and europe tak perlu Visa...

cweet pinky said...

fuh !!! bz nyerr :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...