Post Aidilfitri Celebration at Rebung

NoorNazuha | 4:33 PM | 12Comments |
Salam all...

This post is actually a Lame post. An old one. Tak tahu la baru sekarang nak post. Malas pulak nak amek gambar banyak banyak. Bos kitaorang suka belanja makan. Lepas raya itu hari, kami ke Restoren Rebung Chef Ismail di Bangsar. Tak ada apa yang menarik pun. Parking pun susah..park je la kat tepi tepi jalan atas garisan kuning tuh......enjoy la 3 keping gambar ni.....


At the left one is my Boss


Birthday cake for the Birthday Girls.


With one of my Staff and on the right is Conveyancing Practitioner.
Gambar makanan pun saya malas nak snap. For me tak ada yang menarik sangat kat sini pun. Tak silap lunch buffet kat sini around RM47++ kot. The price is quite ok. The option was not so great.  Saya cuma menikmati masakan kampung, begedil, Soto, Rojak buah, Pulut Durian and some lauk pauk kampung...

So nak review pun memang tak ada apa yang nak point out kan kat sini. Location wise is not so good i guess. From LRT Bangsar you have to walk a mile to get here. If you drove, then it was kind of difficult to park your car. So the choice is yours....



Enjoying ourselves



Ok then...only short post for today......till we meet again......




Terima kasih, datang lagi.

12 comments :

aisya said...

cake tuuu.. sedapnye
:D

Normi Nieza said...

org ckp best kat ctu..huhu

Cik Puan Rara said...

wow sedapnya nmpk kek tu~

Lieya Von Jay said...

kek tu nampak sedap lah kak ^_^

Hafiza AizZawa said...

meriahnye... >_<

kacang buncis said...

salam kak..
cntik header kak.....suka

Time Traveller said...

ada bos yg suka belanja makan.. :D untung laaa..

Cik-Anne said...

sedap nampak kek tu..nyum3....

.: iEyLa :. said...

yummmeeehh... :p

tenku butang said...

haiii..done follow sini no. 1751
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Qaseehtolia said...

Org lain puji cake..akak nk puji baju your staff yg biru tuh..cantiknyer

dieya said...

bonjour madamme ;-)
happy belated bday to u!
awat kek dah kena tokak sikit tu.. hehe
anyway.. i only go to rebung during ramadan coz the buffet is good. and ada surau, senang nak solat maghrib. hari2 biasa lom penah try.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...