Saya Demam!

NoorNazuha | 4:58 PM | 19Comments |
Salam

Apa khabar semua? how everything is fine....tak habis lagi dengan entry wedding ngan birthday tu kan. Mesti bosan jeh kalau masuk blog ni..:)

Sebenarnya keadaan kesihatan saya kurang baik sekarang. Dah seminggu lebih saya mengalami batuk dan selsema yang teruk. Seriously, ni antara batok yang paling teruk pernah saya alami. Punyala susah nak pergi kerja. Nak makan ubat batuk waktu siang tak boleh sebab ngantuk. So tahan ajela. Cuma saya ada try amek madu lebah. Tapi tak jalan jugak...




Mr Hubby tanya jugak kenapa tak nak mc je. Fulamak, macam saya ni rajin sangat nak kerja. Baru jumaat lepas saya mc sebab gi jumpa doktor mata. Tak kan la nak MC lagi......Bos pulak tak suka kerap sangat MC. Yela, Bos mana yang suka kan....tapi rasanya sekarang memang musim demam, even kat office pun ramai yang batuk dan demam.

Oleh kerana ini la, Blog jadi terbiar buat seketika. di samping mencari bahan baru untuk dijadikan entry baru. Doa kan saya cepat sembuh ye.......see you then...:)

Lots of Love...

Terima kasih, datang lagi.

19 comments :

Aien Minhoo ♥ said...

Get well soon oke. :)

Nini Hanini said...

semoga cepat baik ye :)

ann-zack smile said...

semoga cepat sembuh.. take care dear

Cik Nur™ said...

semoga cepat sembuh yea kak.!

Mieya Atiera said...

Same with me. Semalam terpaksa ambik MC jugak.

Lieya Von Jay said...

kak zuha, tecian nya akak demam tapi masih pegi keja,, ^_^ get well soon ye kak ^_^

ADEEYA said...

Get well soon!

Hafiza AizZawa said...

Fiza pun tak sihat dah 3 hari.. smoga akak cpt sembuh...

aisya said...

sy pun batuk2 jugak kak skrg. dh beransur reda dah.. huhu.. get well soon ye kak zuha.. :)

fuza said...

Cepat sembuh ye. Fuza pernah langsung hilang suara, Fuza amalkan air suam campur dengan satu sudu madu dan sedikit garam... InshaAllah

fuza said...

Cepat sembuh ye. Fuza pernah langsung hilang suara, Fuza amalkan air suam campur dengan satu sudu madu dan sedikit garam... InshaAllah

fuza said...

Cepat sembuh ye. Fuza pernah langsung hilang suara, Fuza amalkan air suam campur dengan satu sudu madu dan sedikit garam... InshaAllah

KhaiZa said...

juz to share.. dulu saya pun batuk.. hampir 1 bulan.. My Hubby search google tips utk hilangkan batuk... Hisap gula melaka.. buat ketul2 kecik2 then siap je sampai habis.. beberapa kali ulang... yup finally.. hilang.. Alhamdulillah..

justablogofmine said...

batuk lg ke tu.. minum honey lemon suam ye...insyaAllah

noornazuha said...

Tq All...sekarang masih batuk dan flu....tq for the tips ye.....memang nak cuba niiii..:)

Nurul Faiz said...

salam perkenalan...
semoga cepat sihat :)

Cik Yaya said...

moga cepat sembuh ye...
jaga kesihatan tu =>

ziana said...

Get well soon kak zuha..hi.hi.hi

PrincessAyuni said...

get well soon kak zuha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...