Something BIG has arrived!

NoorNazuha | 3:20 PM | 15Comments |
Salam

Saje bikin gempak jeh tajuk post kali ni.......Yey...yang di order dah sampai. Sekarang pening pikir untuk settlekan hotel dan belanja belanja lain pulak. Semuanya belum settle lagi. Pening pulak nak fikir macam mana nak arrange budget. Sekuarng kurangnya kalau Hotel dah lepas tak lah nak risau sangat. Ni booking pun belum lagi....
 




Nak bercuti tak pakai agen ni bukannya senang. nak kena fikir dari segala aspek.. Bab baju, cuaca, hotel, transport dan segala macam yang kecik kecik.  Disebabkan kesibukan di tempat kerja, so susah nak bajet masa untuk google benda benda penting untuk vacation kali ni....

10x fikir jugak saya fikir untuk order pass ni. Banyak review jugak yang cakap rugi beli pass ni. Lagi murah kalau beli point to point ticket. Pun saya dah cuba consider. Tapi tak dapat pun harga yang dikehendaki. Sehala perjalanan sahaja dah mencecah hampir RM500. Belum lagi amek return dan belum kira lagi dan ke tempat tempat lain. Last2 saya dan member sepakat untuk beli Pass ni. Takpelah berhabis sekali. Tak yah fikir dah nak beli point to point tiket memandangkan kami bercuti pun dalam 17 hari.

Okla, tak boleh nak share panjang panjang. Ada kerja pulak..sampai kita bertemu di lain entry....and di lain cerita....babai....:)

Terima kasih, datang lagi.

15 comments :

Normi Nieza said...

apa tu kak?

iffanursima said...

wow akak. sy boleh jalan bawah cost 2 ribu je umur skrg. in shaa allah bila dah 40 dapat travel cam akak jugak :)

Time Traveller said...

Ini pass untuk train yang boleh turun naik untuk kemana2 dalam date yg di tentu kan ek??

pape pun harap semua ok la .. moga trip berjalan dgn lancar :D

Super Girl said...

bestnyee akak . travel jee . kali ni pergi mana lak

Lieya Von Jay said...

kak nak g mna plak tu kak.. ^_^

Alin Marlini said...

kalau reti jalan sendiri tanpa guide takpe...kalau saya dah sesat kot...heheheh

Sya Nadia said...

seronoknya jenjalan..sy mampu blogwalking aje.. :)

ziana said...

Jgn lupa beg LV akak..lamanya cuti boss approve ke..ha.ha.ha gelak jahat

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat bercuti kak.. :D

Naniey Jemiey said...

bestnya..akak dah round the world.. saya kat malaysia pon xhabis jajah lagi..btw..hepi holiday.. saya follow akak!!

Jari Manis said...

Salam Noor nazuha...terus singgah sini..ohh..rupanya dia lagi hebat jln nya..17 hari?..mesti nk cover europe country ni..betul tak?

alis qis said...

selamat bercuti kak zuha :)

aisya said...

kak zuha nak pergi mana pulak kali ni. :)

noornazuha said...

Normi Nieza: Tu ialah Pass Train

Aisya and Lieya: Akak nak pusing dunia..hehe..kalau la boleh..

Nabel said...

Dapatkan WIDGET berwajah ANDA PERCUMA XD -> http://widgetiut.blogspot.com, sesuai untuk blog ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...