Kemalangan di NKVE

NoorNazuha | 10:47 AM | 7Comments |
Salam Ramadhan yang ke 5...diam diam dah 5 hari umat islam berpuasa...Alhamdulillah, semoga puasa kali ni diberikan keberkatan.....

Entry ini selingan jeh...kebetulan masa nak balik kerja semalam...suddenly jalan jam teruk selepas Tol Duta menghala ke Damansara. Nasib baik jam awal lagi masa tuh, kalo tak, confirm aku berbuka dalam kereta jeh masa tuh...masa tuh aku nampak Bomba dan polis dah menghala ke arah Damansara. Aku agak mesti kemalangan serius la sebab ada bomba kan......

Sampai jeh kat tempat accident tuh, memang ada satu lori muatan sederhana yang terbakar. Dah rentung dah pun..aku agak lori tuh terbabas dan merempun divider jalan and then terbakar...pemandunya...Wallah hu a'lam....

Bomba dah padamkan api...

Keadaan Trafik
Moral of the story..berhati hati la masa memandu..tambahan pulak dah nak masuk musim perayaan dan nak cuti panjang ni..mesti keluar cerita sama jeh..."KEMALANGAN"...semuanya berpunca dari sikap kita yang tak pandai berhemah di jalan raya......janganla hari raya kali nih kita sambut dengan air mata ye kawan kawan.....salam sayang..and jumpa lagi di lain entry...babai!

Terima kasih, datang lagi.

7 comments :

NasZ said...

tiap2 tahun cite yang sama. kemalangan je. ntah nape.

MOHD NASER.com

dwaty said...

musim nak raya dah tiba... musin eksiden pun dah start... semoga kita dijauhkan...

senyumSOYA said...

semoga dijauhkn...
macam2 bley berlaku..hati2 ya~^^~

Green Apple said...

menakutkan... moga dijauhkan...

Far8 budak baik said...

duduk kat area selangor ehhh..
boleh arr kita jumpe nnti..
boley wat gathering blogger..
ehehe..tu ar berbuka tepi jln pun takpe..haha

~aku dan die~ said...

slalunye tym2 mcm ni la nk eksiden kan.hurmmm

amir aizat said...

ish2 bahang nak raya,mesti ad jer blaku kmlgn.herm beware!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...