Tribute to Egypt Air

NoorNazuha | 2:44 PM | 10Comments |
Salam Ramadhan buat teman teman, dah lama tak update blog..i miss updating my blog again..heheh..no new story to share, so no updates..

Why suddenly aku dedicate entry ni kat Egypt Air lak ek...actually my friend 's friend ada menang lucky draw kat Hotel tempat dia bekerja. 2 tiket ke daripada Egypt Air ke UK. Hotel semua provided. Sapa yang tak nak kan. Apa lagi...kitaorang "beli" la tiket daripada kawan kepada kwan tuh dengan harga 1k..so sorang dalam RM500 jeh...

So....aku akan travel lagi...tak tau lagi bila....hehe....jumpa lagi di lain entry....babai...

Terima kasih, datang lagi.

10 comments :

ziana said...

Hellooo..Akak tak tau pun crita ni...Hua..hua..nak ikut..

noornazuha said...

hahaha..tu la namanyerr surprise..hahaha..

Health Partners said...

brape harge tuk ke egypt kak?

noornazuha said...

kalo ikut harga asal,dalm 2k mcm tu la,kalo ke UK, dalm RM3500

iffanursima said...

peh terbaik !!

emy zulaiha said...

wah bestnye.nak jugak!hehe =)

mizzkechique said...

wahh..rezeki2..

ku-cit said...

wah bestnya gi uk..dahla dapat tiket murah siap dgn hotel lg..bertuah bdn hah...

sara zainol said...

bestnye.. sara nk ikot.. hehe..

emydiaz3 said...

best nye....enjoy dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...