Salam Ramadhan Buat teman-teman Blogger

NoorNazuha | 2:50 PM | 7Comments |
Salam buat kawan kawan sekalian..dah rasa lama sangat tak update blog, since aku ke stadium Bukit Jalil tengok match Arsenal itu hari...macam macam benda nak share sebenarnya, masa jeh tak ada..heheh..banyak agenda menarik sebelum ni, tengok harry potter la, kenduri la etc...nanti la story slow slow yek....

Sekarang dah masuk 2 Ramadhan, pejam celik dah nak masuk hujung tahun. Cepatnya masa berlalu. Di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan salam Ramadhan Al Mubarak buat teman teman sekalian. Mesti banyak agenda menarik yang nak dibuat sepanjang Ramadhan ni kan..emmm..nak share sikit jeh story aku tentang pra-ramadhan ni...macam biasala..aktiviti aku kalo free..BALIK KAMPUNG...kat mana?Kampung kitaorang kat Temerloh..jarak 2 jam jeh dari KL...senang nak ulang alik..sebelum menyambut Ramadhan hari tuh, kami sekeluarga ada buat majlis Tahalil kecik kecik sambil sambil nak masuk rumah baru..."house warming cara islam"..hehehe..Aku adik beradik ada share share buat rumah untuk Wan ngan Atok kat kampung...rumah tak ada la besar mana..cukupla untuk berteduh...

Teratak buat Wan ngan Atok

Juadah:Kurma, Sambal Ikan bilis,Apam dan kueh yang tak tau nama..ehe!

Kebanyakkan juadah ni semua buat sendiri dan ada jugak jiran sebelah menyebelah bagi.....Alhamdulillah....Majlis Tahalil ni dibuat selepas asar..takla ramai sangat yang datang..adalah dalam 30 ke 40 orang....cukupla nak wat majlis tuh kan....Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar....

Tengah Tahalil.....

Tetamu sedang menjamu selera...
Semoga bulan Puasa tahun ni akan memberi seribu keberkatan kepada kita semua..and kepada Atok dan wan yang dikasihi, selamat beraya di rumah baru yek..eheh (macam la diorang baca blog aku ni)..we all love you.......jumpa di lain entry...tata!

Terima kasih, datang lagi.

7 comments :

Qaseeh Tolia said...

wAH cantiknyer umah.. mana mu tau wan ngan Atok tak baca blog..ntah-ntah FB pun ada

abah khalisha said...

cantiknya rumah...mak abah pun nk runtuhkan rumah asal..nk wat rumah br..tk tau design cmner lg..salam ramadhan

stellaizz said...

cantek nyer rumahhh..hijau lg i lolike

sedap nyer apam :)

ismiladyjaja said...

Salam ramadhan... selamat berpuasa ye... cantik umah atok ngan wan... (^__^)y

nazirah said...

salam ramadhan kak ;)

noornazuha said...

Salam Ramadhan buat semua!

Raeina.Chiang said...

salam ramadhan..
sorry beb, x dapat datang kenduri tu.. sy kat UK :( meh ar datang melawat org di perantauan nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...