Congrats to Our Harimau Muda

NoorNazuha | 3:24 PM | 1Comments |
Entry ringkas. Congratulations to Our Soccer team.."Harimau Muda"...we all knew that all of you had done your best......frankly, both teams are great...just of matter of luck....Maybe Malaysia lebih bernasib baik. A bit upset with Indonesian's supporters. Do respect the game as well as the opponents..And again...congratulations..Olympics..here we come.....!



Terima kasih, datang lagi.

Travelling..missing it a lot!

NoorNazuha | 4:39 PM | 6Comments |
Salam rakan rakan..missing you guys. After 5 days tak buat entry. Today still no new story. Just expression. How i miss to travel again.. Last aku travel rasanya dalam bulan ogos hari tuh dan Brussel, Belgium adalah negara terakhir yang aku lawati.Rindunya nak packing baju baju. Rindu nak shopping, rindu nak survey currency. Rindu nak google itu dan ini. Perhaps this year tak kemana mana lagi.Or next year pun belum tentu. Tak tahu la bila lagi nak plan semula. Mr Hubby pun berkeras dah tak nak travel buat sementara ni. Kalau ikut kan hati ni, teringin sangat nak ke Korea pulak, tapi living cost agak tinggi and nak kena expense banyak kan...tak pela, maybe ada rezeki, next year ke..who knows!


Sambil compose entry ni, dengar lagu Selena Gomez & The Scene, layan la pulak...fuhhh.....ok back to the topic.....what..or travel...oppssss...okla...maybe tak ada rezeki lagi nak travel, kena bagi priority pada benda lain buat masa ni....or maybe gi bercuti cuti Malaysia ke..teringin nak ke Sabah. Never been there..ishhh..dasyat btol......okla..entry dah merapu. Just expressi jiwa yang bosan. Kalau bebila aku nak travel, pasti akan ku update blog kesayangan ni..eheh (macam la ada yang nak baca)..k la..see you all in the next entry.......love!

Terima kasih, datang lagi.

Wedding Reception at The Duchess, Jalan Ampang

NoorNazuha | 4:36 PM | 4Comments |

Pengantin lama
Entry ni adalah sambungan dari previous entry. i.e story tentang Solemnization Nite Last week punya cerita.Just wanna share about the wedding. Lately ni dah masuk season wedding balik kan. Tak lama lagi dah nak school break, lagi la banyak wedding invitation kan. Okla, tak nak bebel panjang. Jom layan gambar.....

The Hall



Pelamin
Menjamu selera
Entry ni memang layan gambar jeh la sebab aku pun tak sure nak share apa sangat. Wedding rasanya semua lebih kurang ajeh kan. Timing makan dari pukul 12.30 sampai 2.30 tu peak hours la. Time ni memang kitaorang busy la menyambut tetamu. Nak amek gambar dengan pengantin pun macam tak sempat ajeh.Ada guest yang komen tempat ni susah nak masukla, susah nak jumpa....nak gelak pun ada. Bukan apa..ada construction kat depan The Duchess ni yang buat tempat ni macam agak tersorok sikit.

Kami la penyambut tetamu hari tuh
Busy mengisi Guest book







The couple
Bad snap la..biasala..digicam

Makan time
Lambaian buat pengantin
Posing jap
Bersama mak mak saudara and cousin
Okla..tak nak panjang sangat entry ni..tepek gambar jeh..wishing again all the best for my sister..Happy married life..sesungguhnya berkahwin ni akan mengajar kita erti bersabar. Sebab aku dulu panas baran gak orangnya. Sekarang ada kurang. Tak tau la. Maybe sebab dah malas nak pikir gaduh. Yelah, gaduh gaduh, dah tinggal sebumbung. Balik balik,muka tu la yang kita nak jumpa setiap hari..haiyaaa........so..mengalah jeh la...tapi kalo time aku naik darah.....hehehehe......susah mau cakap la.....okla...jumpa kalian semua di lain entry yerr..salam sayang....peace!

Terima kasih, datang lagi.

Solemnization nite

NoorNazuha | 12:03 AM | 7Comments |
Salam rakan rakan blogger...missing u guys..lately busy sikit dengan rutin harian. Last weekend my 3rd sister got married and i want to take this opportunity to wish her best of luck and semoga berkekalan ke akhir hayat. Dah ada 3 orang adik ipar aku. Ish ish.....tinggal lagi 2 orang yang masih belajar..means lambat lagi la nak merasa nasi minyak lagi dah lepas ni..anyway..kat sini aku just nak share gambar gambar masa event akad nikah kat umah kitaorang malam tuh.....

The bride
Hantaran
kerja kerja pelamin

 
 
Nervous

 
 

Our small family
Dayang dayang malam tuh



Nanti aku sambung story untuk reception pulak yerr......mata dah ngantok la pulak.......layan gambar kat atas jeh la.....pape pun..jumpa di next entry........salam sayang!


Terima kasih, datang lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...