Wedding and more Wedding

NoorNazuha | 4:07 PM | 10Comments |
Best tak weekend anda semua?....weekend aku biasa jeh. Kalau tak lepak ngan Mr Hubby, balik kampung. Rutin biasa setiap minggu pergi layan movie kat TGV. Lately cerita best tak ada sangat. Macam dah kering idea nak layan cerita apa....minggu ni aku attend wedding. Wedding adik ipar kepada adik aku..err...yela betula la tuh. Wedding kat Club House Shah Alam, tak jauh pun dari rumah kitaorang.

Aku paksa Mr Hubby pakai baju melayu. Dia tanya kenapa kena pakai. Aku kata "kena pakai jugak, and kena jugak". Tak boleh tak..hahaha saja nak kena kan dia pakai baju melayu. Cuaca memang dah terang terang panas terik. (Niat sebenar sebab nak sedondon konon nyaaa). Sampai jeh kat majlis, kurang dari 10 orang jeh pakai baju melayu.Nak gelak...hahahaha.....

Pengantin lama ni ada gaya Pengantin baru tak?....dushhhhhh

Orang kata nak dapat anak, kena selalu pegang baby supaya berkat....Amin!

Selamat Pengantin baru dari kami semua....
Entry bergambar sahaja..hahaha...lack of idea nak bercerita....selamat pengantin baru buat bakal pengantin yang bakal melangsungkan wedding. Cuti sekolah dah nak bermula.....yehhaaaaa (walaupun tak ada kena mengena). Nak sorak yahooooo jugak, sebab nanti jalan tak penuh sangat. Aku boleh gi kerja dengan senang lenang tanpa pening kepala......babai!










Terima kasih, datang lagi.

10 comments :

Syed Salleh said...

Makan free, and more makan free..
My perception on wedding :p

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

ADEEYA said...

Saya suka wedding :D

Alin Marlini said...

still nmpk cam pengantin baru :)

org kata gak..makan bekas pinggan org ngandong pun leh melekat...

Kita hanya merancang..Tuhan menentukan..teruskan berusaha Zuha :)

KorN said...

menyelerakan yg atas meja tu

Nyue said...

nmpk sweet la hehehe...

suka tgk !

siti zulaikha said...

wahhh.. ^^, happy wedding buat psgn yg bkhwin tu.. omeyyy baby tu.. ^^, done follow sis..:)

.: iEyLa :. said...

rase nk lompat bintang pagi2 time cuti skolah ni..
leyh kuar lambat dr umah..xjammed pon..hihi
*xpyh bwk kete terbang kak..hihi

shark said...

kamoo nampak vouge dgn spek mata itu..:)

Yana Libra said...

meriah tengok~ :)

caliph shuriken said...

venue mcm menarik jaa ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...