Thank You Dear...

NoorNazuha | 4:56 PM | 10Comments |
Happynyerrr dah hujung bulan ni...gaji masuk. Poket penuh, tapi sekejap jeh. Pastu dah kosong balik...semalam balik kerja, tengok atas meja, ada a bouquet of pink roses. Untuk aku ke?tak kan untuk isteri kedua pulak...untuk aku la kan..tapi ocassion apa pulak Mr hubby nak bagi bunga?emmm.musykil....tak kisah la..janji aku happy sebab last time dapat bunga masa aku convo 6 tahun lepas.


Jarang aku bercerita pasal Mr Hubby dalam blog ni. Jarang jugak aku share hadiah apa dia kasi masa event event special. Bukan tak nak menghargai pemeberian dia atau apa, just tak nak pulak macam poyo sorang sorang kat dalam blog ni. Bia la aku simpan sorang sorang (fulamak, ayat tak boleh blaa).

Masa zaman becinta cinta dulu, selalu jugak Mr Hubby kirimkan kad kad untuk aku. Comel comel jeh kad tu. (tapi tak tau mana dah aku simpan). Maklumla, kami becinta jarak jauh. Banyak dugaan. Bila dah kawin, masa birthday pun dah tak pernah bagi kad, tapi aku tak pernah kisah pun, janji jangan lupa sudahhh..

Aku mengambil kesempatan untuk post kali ni untuk ucapkan terima kasih pada Mr Hubby kerana menjadi teman paling setia dan banyak membantu susah dan senang aku...semoga kehidupan kita sentiasa berada di bwah rahmatNYA....

RALAT: aku tanya Mr Hubby kenapa beli rose pink, kenapa tak beli warna merah tanda kasih sayang yang menyala nyala (over)...dia jawab balik "rose merah dah habis!.."

Babai..



Terima kasih, datang lagi.

10 comments :

.: iEyLa :. said...

so sweeeeettttt...
cantiknye that roses...
adik doakan akk happy slalu.. :)

Norul Rahim said...

salam. whoa romantiknya! semoga bahagia bersama suami tercinta! hehe jalan-jalan ke luar negara lagi best honeymoon :)

orggilacinta said...

amin. semoga berkekalan hendaknye kan...

Sally Yatiey said...

Sweetnyaaaa ^_^
Cantik jugak Pink Roses tu . hehe

Yana Libra said...

pink pun cantik gak kak..hehe~ :)

romantiklah suami akak..huhu..

noornazuha said...

thank you all..

EyraKhairani ♥ said...

romantiknya .. last hubby eyra bagi masa blum kawin tu pon dia antar by delivery .. suprise .. tpi nak2 lagi !! hehehe

caliph shuriken said...

direct jaa jwb, rose merah dh abis.. terbaik laa jwb cmtu, hikk...

eLL said...

best nyer dapat bunga

Nur Ezqy said...

RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

sms: 0122429082 (puan nor)
email: lovidoobidoo@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...