Crumble Beads

NoorNazuha | 3:06 PM | 10Comments |
Dah lama tak update blog. Laptop diserang oleh unwanted virus. 2 Hari Lappy tak boleh beroperasi. Plus dengan kerja kerja "rencam" aku kat opis membuatkan blog ni semakin terbiar......ok....pitty me!

Tak lama dah nak masuk Ramadhan. And tak lama jugak nak sambut Aidilfitri. Awal sangat ke nak cakap bab raya?not really i guess. Kalau tanya mana mana taylor serang pun mostly dah tak amek tempahan baju. Tak menang tangan nanti. Raya tahun ni aku decide nak hantar baju kasi jahit la. Custome made la pulak. Asik asik beli siap jeh. Muak pulak.....cari punye cari, jumpa satu Taylor. Very nice Kak Wati. Kedai dia kat Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Baru 2 helai tempah dengan dia. Cutting puas hati. Yang paling penting dia suka layan aku yang merapu ni...hahaha...

Team color tahun ni tak decide lagi. Maybe Turqoise atau Yellow Mustard. Dua dua nice...emm...kalau upah jahit manik pulak, Kakak tu amek dalam RM90-RM100 untuk lengan and hujung baju. Murah sikitla nak compare dengan harga di Kl...ooo...i love manik crumble. Very simple but nice. 

Ihsan Google
Hmmm...so tahun ni aku nak "mengCrumble" kan baju raya la....janji ongkos ada...orang kata senang senang jahit sendiri jeh manik.Jimat kos...err Hello, nak cuci baju sendiri pun kesuntukkan masa..ini kan pulan nak bersengkang mata jahit manik....huh...(alasan......oklaaa..apa pulak tema raya korang?hihihi....

Babai!






Terima kasih, datang lagi.

10 comments :

.: iEyLa :. said...

wehoo...jom la tema same kaler kak..
turqoise k..hiks..

amranaiman said...

cemana nk basuh tu kak .. rendam je ek?

muhsin.aminudin said...

tak serabut ke buat baju camtu? senang tercabut sume. takleh nak ganas2

gebot said...

wah wah.laju je dia nak cr baju raya yeee.
gebot jahit sdiri baju.mak mertua ajar.
baru blaja gak.hihihi ^^

mama maman aka yana said...

mmg la cantik tp susah dan remeh jahit tuh.. hehehe.. kalu mama kannn.. si dasar pemalas nih.. ai jahit simple2 je... janji cepat dan ada bling2.. hahaha

zati qibtiah said...

hg mmg bz sokmo....:P

shark said...

pandai jahit tak pe..
saya harap mak jela :)

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

waaa sis...tema kaler sgt cantek...dua2 pebret kaler sy...hihi...tmbh dgn manik mesti...cunn ;D

zana said...

pandaila dia jahit..klu sy harap kat kedai jela huhu..da belajar tp nk kreatif lagi nk reka2 ni hehe... :D

Anonymous said...

WOW just what I was searching for. Came here by searching for kelas manik crumble yahoo
Hello! Do you know if they make any plugins to assist
with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not
seeing very good results. If you know of any please share.

Cheers!
Also visit my weblog ... kelas jahitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...