FURTHER STUDY?

NoorNazuha | 2:32 PM | 13Comments |
Pernah tak kita fikir apa yang kita nak achive dalam hidup ni?..I mean, have we aver think that one day we will become "someone". Or life is all about work  work and more work till we die....macam tu la keadaan aku sekarang. Kerja kerja and kerja. Tak tahu la sampai bila. Maybe sampai hutang piutang keliling leher aku ni habis...

Masuk bulan September ni, Mr Hubby nak further study pulak. Dalam diam aku salute jugak dia. Dalam usia macam kami ni, masih ada minat nak belajar. Supposedly,  i should follow his step. But...arghhhh..it means more books, exams, revisions etc etc. Enough with my law school. Hectic dengan buku buku yang buat kepala macam nak pecah. Enough with those loooooooong hours of exams. CUKUP!......

Bila Mr Hubby dah further study (local jeh) ni, masa untuk kami berpoya poya dah kurang la. Tak leh nak ajak dia kua nengok movie sesuka hati dah, nak ajak gi makan angin sampai kembong pun kena ikut time dia tak exam la....tak bestnyaa....TAPI, aku tetap sokong setiap keputusan dia. Demi untuk masa hadapan yang lebih gemilang (Dushhh).....Selamat Maju Jaya buat Mr Hubby.......As to me, nak further sampai Master tu kemungkinan yang AMAT BESAR tak la..cuma dalam hati kecil ni nak further untuk Syariah Practice pulak. Mana tau bole buat duit....thinking thinking........!





Terima kasih, datang lagi.

13 comments :

Riswin Zahari said...

further in study, can be more specific..
Its good! ^_^

.: iEyLa :. said...

law student in UIA is the best la kak..hihi..

ADEEYA said...

hEHEHE :)

Yana Libra said...

perlukan semangat yg kuat kalau nak further study ni..huhu~

NURULHANIF said...

bgs la masih rjn lagi nak sambg blaja.. :)

ziana said...

Sambung jer... Jadi Loyar Syarie pun ok gak..kih.kih..

Nyue said...

akak perlu kuat semangat/kental mental la nak sambung stdy...do de best :)

Ulya said...

ulya tnggal jejak kat sini lah .
hehe :)

delarocha said...

banyak pengorbanan yg terpaksa dibuat jika mahu bekerja sambil belajar ni.

Aida Omar said...

chaiyok2! moga dipermudahkan setiap urusan..

sedutzone said...

yeah... solat istikharah.... yeahhh

yana halim said...

adoiii.....idak le larat mokcik nak sambung study lagi dah. x tido malam derr nak siapkan projek2. syukur je dgn rezeki yg ada sekarang ni.

Outbound Training Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...