Coach Poppy

NoorNazuha | 9:53 AM | 11Comments |
Dulu aku suka kumpul Perfume. Tiap tiap bulan mesti nak beli 1. Minat kumpul botol perfume. Comel comel jeh. Tapi sekarang dah kurang sangat aku update pasal perfume ni. Sejak dah pokai sikit ni, perfume dah jadi benda terakhir dalam list shopping. Sejak 2 botol perfume aku kena curi dalam beg hari tuh, aku dah pikir nak beli Perfume balik. 

Aku paling suka Dolce & Gabbana Rose the One tuh. Alaa yang iklan Scarlet Johansson tuh. Ala ala seksi gitu. Bau Bunga rose dia memang tidak dapat dipertikaikan lagi....lepas tu aku aim pulak nak beli Miss Dior yang Natalie Portman tuh, pun sangat wangi...

Tapi oleh kerana aku dah lama nak beli Coach Poppy ni, aku terbeli la satu. Bau floral yang lembut. Aku suka. Ada yang tak suka bau macam gini. Bau ala ala Clinique Happy tuh. Ada yang suka bau yang lemak lemak macam bau Lancome Hynose tuh. Kalau aku, aku suka lemak+floral. Fresh sangat and bau dia makin naik kalau makin lama kita pakai.


Suka lak ngan botol dia...
So, apa perfume kegemaran korang? mana tau sama..hehe..jom share....aku nak sambung kerja. Nak check Saman bertimbun timbun ni. Tak habis habis orang tak bayar hutang Credit Card ni. Membeli tak ingat, time nak bayar, semua liat....hah, kan dah kena saman.....

P/s: aku beli perfume tu cash yek, tak pakai Credit Card...serik.....hihi

Terima kasih, datang lagi.

11 comments :

.: iEyLa :. said...

kadang2 tak rasa nak beli perfume pon..
tp sebab bentuk botol die yg cantik..beli jgk..hihi

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah...tak mmpu kak nak pkai perfume mahal2 mcm ni

NURULHANIF said...

xmampu nak pakai perfume yg mhl2 ni.. hehe

mamano'a said...

1st perfume: CD_Jadore, tggl lg suku, org curi plak
2nd : Kenzo -leaupar
3rd: Salvatore Ferragamo - Fascinating (sgt best)
4th: Daisy -White (unik)
5th: Tre'sor-Lancome
6th: hmm..tgh aim for Attimo- Salvatore Ferragamo (heart this smell)

hehehehehe....

CikMunBlogger said...

mun tak tahu laa perfume ape yang ade . kalau yang mun rasa wangi tuu , mun amik jea . lepas tuu , tukar perfume lain plak . hehe .

Aida Omar said...

memang tak beli perfume berjenama.. sadis gitu. haha.. suka bau2an yang lembut.

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1320 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

Cik Semut... said...

suka bau sweet..so victoria secret menjadi pilihan hati.. :)

Salwati Sapei said...

suke bau flower yg fresh..ermm Gucci Floral best!!

Chenta Eyfa Latieyfa said...

suke versace & blvgari..bestt

Liza Razak said...

saya suka chanel & chloe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...