I want British Short Hair!

NoorNazuha | 12:05 PM | 22Comments |
Guyssss.....sesiapa rasa ada nak jual kucing/adopt untuk kucing baka British/Scottish Short Hair boleh la contact aku ye. Tengah mencari ni. Dulu aku memang ada bela kucing. Tapi dah lama jadi Arwah. Sekarang rasa sunyi sangat. Ingat nak bela balik, tapi tak le la cuddle sangat sebab aku allergic. Nak letak dalam kandang dia jeh.

Hari tuh tengok dokumentari kucing di Astro....suddenly keinginan nak bela kucing membuak buak pulak. Aku nak yang breed British Short hair ni sebab bulu dia tak perlu grooming sangat dan tak gugur. Sebab bulu kucing la buat aku allergy dulu. Tapi bila cari kat mudah, tak banyak yang nak jual baka ni. Kalau ada pun, memang sangat mahal. Itupun dah mix dengan local.....

Comel kan....dari ihsan google
Kalau ada sesiapa yang nak jual ke...silala email aku ye..atau tinggalkan komen kat blog ni....really looking for it......thanksss......babai......

Terima kasih, datang lagi.

22 comments :

DalilaMian said...

ehhhh..taste kite same..dila pun kalau satu hari nk bela mmg nk bela baka ni..

mcm ni ke: http://freead1.net/uploads/2012/23/bt3zd9x5m94y_01.jpg

hehehe

.: iEyLa :. said...

huwaaa...comeeyyyyy.. :p

Chenta Eyfa Latieyfa said...

owhss suke kucing ke..hehehe.bagus2

Phat said...

comel nya

lelamaisara said...

rase nak pelok2 kucing comey tu...:)

Aida Omar said...

comeynye dia.. kucing kampung banyak la rumah aida.. hehehe

Cik Kay Jue said...

mak ai cantiknyer kucing ni...

puteri kasih said...

comeynyerrrr...kalau saya dapat kucing camtu kak...memang saya peluk2 je..hehehe

shark said...

sy alah dgn kucing..
x berapa suke..

ana fatihah said...

comel2..besar pulak tuh..hehe
Saya pun suke kucing jugak! :)

SheCinta said...

waaaa~~~ so cuteeee laaah...dulu saya ada jugak kucing parsi...namanya si MEMEng...semua putih....cute sangat...tapi dah jual...rindu gak kadangx ngn dia....

dieya said...

hi there! thanks for dropping by my blog. it's a pleasure to meet another traveller. i'm so gonna be your follower!
geramnya tengok kucing tu.. so gebusss

caliph shuriken said...

kiut laa kucing ni, nmpak kemas jaa ^^

Cik Sweet Pea said...

Comellllllnya!!!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comelnye kucing tu..geram tgk..

dhiashahida said...

eow kaler kelabu la...lau dapat nak timang2 sejam..hehehe

aisya said...

suke jugak baka yg ni.. tapi susah je nk carik.. huhu

zati qibtiah said...

i have one....

Lia said...

kat KL ada 1 kedai jual baka BSH ni..pure BSH..ada sijil TICA..warna mcm kucing kat atas ni..RM5000 sekor..kalau nak beli kucing BSH / SSH ni..biar ada certificate..mahal dan berbaloi..yg xde cert. tu takut baka dah campur..bayar mahal..tapi kena tipu..haritu tuan kedai bagi dukung kucing BSH ni..fuhh...memang jatuh cinta..

anis Sk said...

alala cute sangat ! anis ada bela, tp kucing kampung jee . hehe ^^

Permata_pandora said...

Apa nama kedai tu

Anonymous said...

i ade BSH jantan tp dah mandul kan..sgt jinak..brape nk beli..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...