Passport Renewal Time!

NoorNazuha | 3:12 PM | 14Comments |
Salam Ramadhan buat teman teman Blogger..How's Puasa so far?semoga kita diberi kekuatan untuk melaksana kan rukun islam yang ketiga ini dengan sempurna. Baru 7 hari berpuasa, tapi suasana di sekeliling dah meriah. Sana sini sale tak sudah sudah. Goshhh..i hate sale!

Dalam fikiran sekarang ni, tak sabar sabar nak cuti raya. Dah lama tak cuti. I need loooooongggg break. Thinking of going somewhere. But have no idea. No huge budget. Where where!.....first of all, nak renew pasport dulu. Tak kisahla nak pergi local ke atau overseas, janji siap kan apa yang patut dulu...Ngeeeee....

Passport aku expired bulan November 2012. Memang dan tak boleh travel la buat masa ni. Dah tak cukup 6 bulan...sekarang nak renew pun senang. Boleh online jeh...scan jeh gambar ikut syarat yang Jabatan Imigresen dah tetapkan. Boleh click sini untuk info:-


Senang kerja.....any idea nak pergi mana tak?hehe...okla......jumpa di lain entry.....babai...!



Terima kasih, datang lagi.

14 comments :

gebot said...

baru tahuuu.tq share :)

yusuflaili(Goku) said...

kalau aku nak pergi Bandung je..

TiranaAduka said...

salam.....

renew berapa ringgit sekarang..?

noornazuha said...

Tirana: untuk 5 tahun RM300 and untuk 2 tahun RM100

TiranaAduka said...

oic....
lama tak tgok passpord TiranaAduka......
Thanks bagi tau....

Akram said...

bestnye gi melancong...bile la nak cuti ni

eyjalukman said...

hehe paling dekat jalan g singapore , tkpun indonesia. haa

SunnyFunny said...

salam ramadhan .

skunx nieyh byk da kemudahan utk kita . sume nya melalui online je .

:)

.: iEyLa :. said...

weee...nak g holiday jgn lupe ajak adik tau.. :P

Alin Marlini said...

sekarang ni semua dihujung jari jemari jek..hehhe

aisya said...

akak, nak ikut.. hehe

buatbest said...

bestY dpt jenjalan..

shark said...

hai kak..:)
lama x singgah cni..sehat?

izzati husna said...

waaa bestnya.. una tk ada passport pun tau.. eh btw cmne nk komen kt shoutbox eah? tk reti la tinggal jejak cmne kat shot box tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...