My Mom'S Travel story

NoorNazuha | 6:11 PM | 16Comments |
Ohhh my mom memang suka menulis. Dah jadi hobi dia. Sebelum ni aku pernah post pasal travel story dia dalam majalah MIDI.. My mom berkongsi pengalaman travel ke sana pada tahun lepas...ada 2 keluaran untuk setiap cerita. Yela, cerita pun panjang kan..hehe....


Kali ni cerita travel kami ke Gold Coast...sesiapa ada plan nak ke Gold Coast boleh la baca kisah mak aku ni k..hehehe...oooo ye..di majalah MIDI cover Noreen Nor tuh....Tips nak GC ni aku dah pernah share kat entry sebelum ni...


My Papa and mama....muahhhhhhhh!, yang kat atas tu aku and the gang!
Lepas ni, my mom kata nak menulis lagi. Menulis kisah ke Jepun pulak...semoga boleh jadi panduan pada rakan rakan blogger nanti....oklah..hanya berkongsi info....i'll see you in the next entry...papai!

Ni gambar original dalam simpanan..hehehe
Note:From left, Mr Hubby, ME, my buddy, My Sister, My Mom and My lil Bro.....ngeeeee!

Terima kasih, datang lagi.

16 comments :

Azriff Aziz said...

perghhh..best melancong ni..jap2 gi sana, jap2 gi sini.huhu tip top la..huhu

yana halim said...

x dan nak buat peruntukan utk melancong. mesti duit tu melencong ke tempat lain yg lebih perlu. sedey. huhu....

ziana said...

Wah glamour zuha masuk magazine...

.: iEyLa :. said...

EHEEEMM...KNE FRAME NIH..HIKS..

aisya said...

bestnye selalu jalan2 ni.. hehe

~~oOpEt~~ said...

waa.. masuk magazine :D

Ain Najwa said...

wow best nyer kak travel..mententeramkan minda... :)

Sop said...

wah... best sungguh berjalan

siti naqiah said...

wahh siap masuk magazine, hehe :D

LOLA said...

menarik..bestnya..

Zierwa Zainal said...

wah.. bestnye smpai msuk magazine.. =) teringin jgk nk pergi travel ni.. hehe

Cik Yaya said...

besh nyer dapat g travel...
^,^

nana kamarul said...

Wow, your mom sangat cool! I can't even imagine yang my mom buat semua tu. She's not a writing person like yours. But yea, glad your mom shared her experiences. Boleh inspire orang lain tu do the same jugak :D

Mummy Adriana said...

wah.....:) bestnya! hope satu hari nanti dapat jugak travel ke luar negara!

TiranaAduka said...

harap dpat travel jua di suatu masa nanti

TiranaAduka said...

sronok travel kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...