My Mom masuk magazine?

NoorNazuha | 6:38 PM | 16Comments |
Salam rakan rakan blogger yang disayangi....ni entry ringkas jeh...tajuk entry macam poyo jeh kan. Betul ke mak aku masuk majalah ni??????....banyak tanda soal nih.....errrrr.......ecececece..sajer nak bagi suspen daaaa...actually Majalah MIDI keluaran Oktober, 2011 baru baru ni ada keluar cerita pasal cerita mak aku gi travel bulan Mei hari tuh. Hem.....berbakat gak mak aku ni menulis ek....hehehehe....

my mom
Cover MIDI Oct 2011
Walaupun mak aku tak baca blog ni, aku nak wish gak la kan...selamat menulis lagi, mana tau, kot kot boleh keluar ruangan lain pulak ke..hehehe..untung untung dapat hadiah kan..kikiki....pasal travel ni, aku ada wat entry dulu tajuk Welcome Home Mama konon nak dedicate kat mak aku la tuh..heheh.....okla..entry simple jeh ni..wish always the best kat my mom.....babai....see you all in the next entry

Terima kasih, datang lagi.

16 comments :

♥Aien Najwa♥ said...

waaa...femes gitu sis..best sesangat...

Farida Amira said...

wahh, tahniah ye kak ;)

amie said...

wah....bestnya dia! tentu terlompat-lompat tu.... tumpang happy dik!

BHAIHAQI COOL said...

Waahhh~~ untung laa~~

Miss Eiza said...

wah...best lah famous =)

nora rashid said...

wah!! glemer mama u!!

yusuflaili said...

Salam;
mak borek anak rentik..betulke aku tulis ni?

noornazuha said...

bukan kejar glamer..isi masa lapang..kata si anak...kikiki..

Alin Marlini said...

wah..aunty...bestttt....zuha bila lagik..hehehhe

hanaahmad said...

tahniah. ini majalah keluaran syarikat saya bekerja. :)

hanaahmad said...

tahniah. saya pekerja syarikat yang mengeluarkan majalah ini. :)

noornazuha said...

Hanaahmad:yeke?wow....good good

atie aizam said...

wahhh.. bestnye gi jalan2 kat sane..

sis92 said...

wow..famos amos :)
jmput dtg blog :)

m!3yr4h_LolLy said...

wah ! hebat nye ur mom sis. hee

khairul said...

best nya..eh sy ypon baru masuk magazine lah .
http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/aku-glamer-lagik.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...