Rennaisance Grand Sale

NoorNazuha | 4:43 PM | 10Comments |
Salam

Evening all. Lately mood nak update blog semakin merangkak rangkak. Kerja semakin menimbun, plus dengan sakit gigi. Yang tak bestnya sakit gigi depan pulak tuh. Last friday, jumpa Specialist gigi di Sungai Buloh, doktor tap tap gigi, dia kata ada pulp inflame and kena buat Root canal. I kind of aspect that since dah google dulu sebelum pergi check. Just if possible, tak nak buat, but i think i have no other choice....

Ok ok...Last saturday, i got to work. But before i went to my office, sempat pergi ke Grand Sale di Rennaisance atas invitation kawan yang kerja di sana. Kena flash invitation card tu sebelum masuk hokeyyyy...and i did line up almost 1 hour and 30 minutes just to get into the grand ballroom.

Among the products:
  • Clinique
  • Coach
  • Mac
  • Bobbi Brown
  • Aramis
  • Polo
  • Estee Lauder
  • DKNY
Then, after dah kat dalam, mata jadi rambang sekejap. Sekejap jeh la. Sebab lepas lepas tuh tengok crowd ramai sangat sampai dah tak nampak barang. Hot sale items macam Mac and Bobbi Brown. Compact Powder dapat RM70 jeh, tapi color yang light semua dah sold out. Yang tinggal semua dah gerhana....

I bought this for only RM60


RM202



RM153


RM210

Que that day...
Ok, nak sambung kerja. Can't hold so long in here....I just bought myself 1 box of Estee Lauder Lip Gloss together with cosmetic bag and also satu beg Mac dengan harga kesemuanya RM100.....hujung bulan...tak boleh nak buat apa...:(......ok then....


Terima kasih, datang lagi.

10 comments :

Mizz Aiza said...

murahnya.. memang rambang mata macam ni.. :D

trah zain said...

waa,,, sakan akak,,, hehe

justablogofmine said...

murah beb..jeles2

Asyik Izas said...

ohmaigoshh..bestnya..

ANISRAHIM said...

Sama la kiter kak zuha, anis ni pon kalu x ingatkan dh byk sgt org tinggal jejak, ade sebulan baru online balik :D

Cik Yaya said...

salam =)

wah kire murah tu kan...
shopng nmpk ^_^

Miss Zahirah said...

DKNY tu 153 je? murah tu..

ohsemtv terkini said...

Assalamualaikum,.... dr ohsemtv:

wah.... sgt murah, kalu owg umah dr tau nie... mau dia beli mcm²... ehehehehehe borong sakan katanya.... grrrrrrrrrrrrrrrrr....

Iqa Abdul Razak said...

bestnye kalau dpt shopping .. huhuu..

cikya lah said...

still remember me honey? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...