Orked by Jovian Mandagie

NoorNazuha | 5:26 PM | 5Comments |
Salam

Tak lama lagi dah nak masuk Ramadhan....dipanjatkan syukur ke hadrat Allah masih dipanjang kan usia. Semoga tahun ini akan membawa lebih Barakah kepada kita semua..

Well, tahun ni baju raya belum decide lagi nak warna apa. Asal cantik di mata sudahla kan...baru baru ni budak budak kat ofis sebok nak beli koleksi JM Orked kat Tesco tuh. Saya tak pernah beli baju designer designer ni. Harga pun boleh tahan. Tapi macam berkenan pulak satu. So try buat pre order dulu, nanti fikir balik samada nak gi collect atau tak...hihihi..


I prefer this one.Ada sesiapa dah purchase ke?boleh share..:)

Terima kasih, datang lagi.

5 comments :

Alin Marlini said...

Cantik... Tak pernahbeli gak

Schajar McFlurry said...

Tak pernah cuba. But dengar jovian mandagie is a good one!

fuZa said...

awesome...wow.. baju raya ker?

Mizz Aiza said...

tak pernah beli juga.. tapi nampak cantik.. :D

aisya said...

thun ni tema turqoise, hehehe

tak tau la kak.. tak pernah beli yg begini... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...