Who wants free Fridge Magnets?

NoorNazuha | 6:04 PM | 18Comments |
Salam

Ada sesiapa berminat dengan FM tak?Saya ada beberapa FM yang masih dalam simpanan. FM biasa biasa jeh. Kalau ada yang berminat, just email kat email saya myzuha23@yahoo.com address korang ye. Saya tak caj pun. Saya akan pos kan kepada yang paling awal berminat......:)






Adiossss!

Terima kasih, datang lagi.

18 comments :

Asyik Izas said...

saya yg paling berminat..kena letak address kt sini ke?boleh email x?hehehe

noornazuha said...

Asyik Izas:yela...email pun boleh,nanti org tau plak kan..jap jap akak edit entry..hehe

izan mama mia said...

wah fm..akak nak juga boleh,...hik,,,

lovelywa said...

wahh..sy nak jugak..emel to lovelybluesky_7@yahoo.com tengkiuuu!!

lovelywa said...

wahhh..sy nak jugakk!!
sila la emel sy lovelybluesky_7@yahoo.com
Mekasih banyakk!!

Cik Nur™ said...

wahhh...FM..akak jual ke..??
Nak beli.... :)

zakirasli .. said...

Assalamualaikum, saya follow blog ni :) nak jgk FM tu.. saya dh hntr alamat kt e-mail saudari :D hrap dpt la ye... heee

Qeela Aini said...

wahh menarik :) tp kenape tak buat giveaway je kt sini? mesti ramai join and happy if dpt fm tu :) heheee

dieya said...

wahhh menarik ni! dieya pun ada a few leftovers lom sempat buat lelongan. skrg tgh berusaha habiskan travelogue dulu.

JaJa'Z said...

100% nakkkkkk!!! Nanti i email yerrr

aziekz said...

Salam,

nk jugak......sukenya klu org bg cderahati ni,..;-)


aziekamarul82@gmail.com

Normi Nieza said...

saya dah email..hihik

Siti Nora said...

nakkkkkk!!! siti.nora81@gmail.com

hhahahahaha...sgt xmalu nk gak

fiza saiza said...

wahh...byknya FM...

Alin Mrlini said...

Alamak mesti dah habis...huhuhuhu

Sop said...

nak juga.. :)

ziana said...

Akak bagi chance kat org lain la.. Bagi ler-bagi ler kat org lain (mcm x ikhlas je...statement akak ni..Kih!kih)

D_08 said...

alamak...awok lmbat.... tengok je le nampak gayenye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...