Fridge Magnet again

NoorNazuha | 12:20 PM | 10Comments |
Salam dearest...

Salam Ramadhan to all. Hari ni dah hari ke 7 kita menyambut Puasa. Alhamdulillah dengan nikmat yang Allah berikan...

Saya masih ada terima email dari kawan kawan bertanyakan FM kalau kalau masih ada. Maaf ye, sebenarnya FM semua dah habis diposkan hari tuh. Saya hanya menggunakan Pos Biasa, jadi tak ada tracking number.

Insyaalah, kalau ada lagi, saya tak keberatan nak pos kan kepada kawan kawan di luar sana. Ramai jugak sebenarnya yang suka kumpul benda alah ni....:). Tambahan pula, tahun ni saya tak travel ke mana mana kecuali ke New York hari tuh. Jadi bekalan pun memang tak banyak. Insyaallah, nantikan tahun depan ye.kalau ada rezeki lebih and dilapangkan masa, saya akan travel lagi......mungkin boleh untuk tambah FM lagi untuk dikongsi bersama sama ye.....ok Adiosssss...





Terima kasih, datang lagi.

10 comments :

Normi Nieza said...

kak sy punya xsampai lagi..:)

zakirasli .. said...

mmg cntiklah F.M dn keychain yg akak bg kt saya hritu. Terima kasih ye.

noornazuha said...

Normi: Boleh confirmkan add tak kat email, nanti akak check..:)

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Wahhhh...bertuah sapa yg dpt. Ermm...

Aida Syifaa ♥ said...

wahh selalu travel ke? best nya!!!

Asyik Izas said...

saya dah dpt..terima kasih..:)

Cik Nur™ said...

Nur pun suka kumpul FM nim setakat ni mmg byk yg dalam malaysia punya.. :)

aisya said...

tak tau la ape yg bestnya fridge mgnt ni smpai org suke kmpul. hehehe.. cntik kot.. hehe

WAHIDA ALIAS said...

salam kak..bole jd hobi baru ni kumpul byk2..hehe

Syarifah Hana Al-Jamalullail said...

baru jumpa blog ni..happy sharing..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...