Wedding and Sis's birthday

NoorNazuha | 10:38 PM | 9Comments |
Salam

Minggu ni tak banyak cerita yang nak dikongsi. Tapi weekend tuh mesti ada plan jugak la. Nak melepak kat rumah ajeh time cuti mesti akan mati kebosanan. Tambahan pulak cerita astro yang asik ulang ulang and ulang tak sudah sudah.

Minggu ni ada wedding. Satu office. Wedding kat area Sungai Besi. Pukul 12.30 kami dah sampai. Tak nak lewat lewat sebab ada programme lain pulak. Sampai nak tunggu bersanding pun tak sempat.



Eh eh, belum cerita bab makan, makanan dah habis dah..:P.... kiranya catering kat sini not bad jugakla. Paling suka rendang tok dia. Ada rasa pedas,masam and manis manis gitu....ada bubur jagung and bubur kacang untuk dessert. Ye, saya makan sampai 2 pinggan...Alhamdulillah...





Team color, Pink.....
 Dalam lebih kurang 30 minit melepak sambil makan, rombongan budak budak office sampai.Riuh rendah jugak la bila mereka ada. Maybe sebab majlis dekat jeh, so ramai yang berkesempatan hadi sama.


Ni la yang bertanggung jawab jaga akaun kat office saya..:)


tu boss!

 Tak lama cerita kat sini, kami dah kena gerak balik ke rumah mak saya di Ampang. Jalan agak jam especially di MRR2. Tujuan kami balik sebab nak celebrate birthday adik saya yang ke 5. Sekarang dia belajar di UIA jurusan yang sama dengan saya dulu..hehe...


acara bakar satay


Ni penunggu setia rumah yang bernama Molly....


Happy birthday Sis....



Ini saje yang boleh saya update minggu ni. Sedang mencari masa dan material yang sesuai untuk dikongsi. Cuma masa banyak mencemburui saya sekarang. Entry ni saya update di rumah dengan menggunakan internet yang terover slow. Nak upload 1 gambar pun sampai 30 minit. Bayangkan la kalau nak masukkan 10 gambar. Saya give up.....

Jumpa di lain entry.....adiossss.....:)

Terima kasih, datang lagi.

9 comments :

ezyra daniel said...

cantik la decoration cake tu ..menarik betul bunga dia..satay??waa lama tak makan nie!!

shark said...

cantiknya la kek..x mo mkn la cam ni..simpan lam lemari buat pehiasan la..;p

Super Girl said...

terus lapar tengok makanan . haha . btw , kek tuu lawa gilerr kot :3

Lieya Von Jay said...

kak zuha dh ngap semua nasik baru tringat nak amek gmbo yerrr. sy pon pernah gak mcm tu . kikiki... kek tu sgt comel la kak. mesti sedap jugak kan.. ^_^

ziana said...

Birthday akak taun depan nk cake tu..okeh....paksaan tau

ann-zack smile said...

internet mmg slow lately... btw, cantikk cake...

Cik Itah@RRP said...

comel la kek tu :)

Akeyla Azmi said...

wahhh sangat meriah n sempoi n cantik!!!!!!!!!!! :DDDD

hehehee congrats! x

aisya said...

ala, kenapa molly taknak tunjuk muka? marah ye? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...