Molly dah ada baby......

NoorNazuha | 10:47 PM | 32Comments |
Hujung minggu bebaru neh sempat balik umah parent aku di Pandan Indah. Dah lama tak balik padahal bukan jauh sangat pun dari rumah aku Kota Damnsara. Kalo ikut MRR2 tuh adalah dalm 40 minit bergantung pada tahap jam..

Adik aku ada bela kucing and nama kucing tu Molly...baru ni jeh Molly dah dapat baby...geram nyerr aku tengok kucing kucing ni..nak jeh hambek bawak balik, tapi tu la..sebab allergy aku yang melampau ni, aku tak boleh bela kucing lagi....jom intai apa Molly buat ngan baby dia...
Molly bz makan..anak dia nak nyusu pun dia buat donno jehh..

Baby dah lapar jugak...

 
Babies kaler putih,ikut bapak dia agaknyerrr...
Molly mandikan anak anak dia...





Masa tengah intai intai diowang ni,Molly tak makan lagi sebab kitaowrg sume balik kampung jap minggu ni..patutla dia macam gelisah jeh. Problemnyer si Molly ni, kalo dia lapar, dia tak akan bunyi..so tak tau dia lapa ke tak...ish ish...adik aku cakap,skang nih bapak aku concern sangat ngan kucing kucing ni...dia tak suka kucing kena kurung..ni lah HASILnye sebab selalau lepaskan dia....ramai kucing bujang kat sebelah2 rumah dok intai si Molly neh..hehehe...ok..jumpa lagi lain enrty..babai!

Terima kasih, datang lagi.

32 comments :

Ekin... said...

eee.....comel nyer kucing tu....persian cat ekkk

noornazuha said...

aah persian..hehe

kak ziana said...

Yey!yey!. Zuha dpt anak menakan..he.he...

noornazuha said...

hah..dapat title makcek lerrr..hehehe

zures said...

comelnyer kucing tu...geram betul..

noornazuha said...

jom picit nak..hehehehe

aisya said...

alalala... comelnye.. geram tengok.. =)

noornazuha said...

kecik sgt lagi...x nampak muka sebenar...hehehe

josrevalution said...

salam..comel giler bebey molly tu..opss..tlg bgtau tuan punya miow yer..kalo nak jual beby dia tu aku nak bili..huhu..folo u blog folo me to tq..

cara mudah dapat backlinks sebanyak 6,103,515,625!

noornazuha said...

baby dia nyusu lagi...heheh..sian nak pisahkan dari maknyerr..kena tnggu beso sket

Hafizuddin Jasmi said...

memang payah kalau jaga yang betina ni..
kucing saya baru je beranak 6 ekor 2 hari lepas.

seblum ni 4 tp yg survive 1 jek.yg lain lari dari rumah , mati bawah katil , dengan kena langgar.

yg 6 ni nak sedekah je kot.banyak makan la mereka2 ni :P

noornazuha said...

ishish..mcm2 tragedi plak ek...tula...patut kena kasi kan dia awl2,tapi dh terlambat..bila dh ada anak,kena pandai2 la jaga plak..

Fadzli Amir said...

Salam kenal...yes!!! yg ke 400...memang minat kucing, tapi rumah merpati, tak mengizinkan bela..heheh...dulu kat kampung memang ada...

noornazuha said...

salam kenal jugak...heheh...kat kampung senang nak bela,x yah nak kurung,bia kan aje..kat bandar neh kalo bela,mcm2 nak kena tgk n jaga kan....

fiezah91 said...

hehe..meriah dah ada kucing baru..hehe

noornazuha said...

yela fiezah....bertambah ahli kuarga..kehekeheke

shamfariz said...

wah..comel kucing ni... mintak bela sekor...
http://shamfariz.blogspot.com

noornazuha said...

heheh...nak bela kena ngan mak sekali sbb masih nyusu..kihkihkih

mommylavender said...

salam petang nasuha~ slam kenal2....emak kucin tu mommy ok lagi...anak kucin tu mommy geliiii~eeeee.

ismiladyjaja said...

anaknye semua putih ker?
xde ke yg ikut colour mak nye..hehe

noornazuha said...

wsalam mommy...geli ngan benda comel?ishish..wugi tau..saya bukan geli,tapi geram, rasa mcm nak picit jehh.....kecik sgt

noornazuha said...

Ismi:menurut empunya kucing neh,ada 3 eko,sekor ajalnye dh smpai..hehe..semua putih rasanyerr..x ada ikut wane maknye yg mcm comot2 tuh..hehehe

Alin Marlini said...

comeynyer...nak yg kaler putih leh?

noornazuha said...

hehe..larat ke nak jaga tuh...nanti molly nangis sbb anak dia kena culik..kehekehe

l a l a , S h a h e i l a said...

Alahai, geram pulak tengok kucing bulu kembang ni..

noornazuha said...

mari picit mereka..hehehe

cemomoi said...

dah bole zakat dah ni kat kitorang

noornazuha said...

tak cukup berat lagi nak zakat tuh..hehehe

anamizu said...

cantiknye bulu die ^^

noornazuha said...

bapak dia lagi comei..besar n bulat

MakweGerrard said...

comelnyeeee,,,nak sekor kucing tuh..=D

noornazuha said...

kena tnya tuan kucing..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...