Pre Wedding Prince William of Wales and Miss Chaterine Middleton

NoorNazuha | 8:14 PM | 5Comments |
Baru jeh balik hotel hari ni....leteh badan tak yah cakap la..jalan punya pasal...bila cakap bejalan jalan dekat Kota London nih, rasanya semua dah tau tempat-tempat menarik kat sini kan. Banyak kalo nak cerita, antaranya Tower of London, London eye, Bridge of London, Rippley's museum, Buckingham Palace dan macam-macam lagi la..ehe...just satu aku nak kongsi kan dengan kawan-kawan tentang lokasi perkahwinan Prince William ni la...lalu la sekejap hari kedua hari tuh dekat Westminster Abbey, tempat akan berlangsungnya majlis perkahwinan mereka ni nanti..memagn tengah rancak persiapan yang diatur, orang ramai tak yah la cakap, nak amek gamba pun susah....ni antara yang aku sempat snap...

Tourist yang datang pada hari tuh
Gereja yang akan menyaksikan hari bersejarah 29.04.2011
 
Taman bersebelahan
Stage sedang dibina
Barang cenderahati yang berlatar belakangkan Prince William dan Miss Catherine

Sempat gak aku menyelit kat sini....
Kad Oyster Tube di London jugak ada Special Edition untuk celebrate wedding mereka
Banyak lagi event yang menarik sempena perkahwinan mereka nanti, kalo tengok jadual tube di London pun akan tertakluk pada beberapa perubahan untuk mengelakkan berlakunya kesesakan lalulintas.

Sign Board pengumuman penutupan Tube
Semoga perkahwinan mereka akan berkekalan la hendaknya kan.......okla setakat ni dulu entrykali ni...nanti aku share lagi cerita ceriti kat sini ok..babai...


Terima kasih, datang lagi.

5 comments :

kak ziana said...

Semalam akak tengok dalam TV, baru jer akak nak tanya zuha ni pegi sana ke tak..Tapi mesti g sana coz kat Central London kan?? Kate tak der bagi mu souvenir ke?? Keh! Keh

noornazuha said...

pegi kak,yg ni lalu ngan hop on n off bus tu jeh, ramai sgt org masa neh..heheh....ishhhh cate siap cium mulot lgi ngan saya kak...hahahah....lwk lwk

Mrs.Bireh said...

zuha xde maknanya cium molot hahaha.. janji snap pict banyak2 k.. btw iluv ur header pict, sgt cantik the view.. ;p

noornazuha said...

love header jeh ke?ehehe

PrincessAyuni said...

wahh...best nye dapat jalan2...bila lah dapat pegi tempat akak pegi tuh??? hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...