Welcome home mama!

NoorNazuha | 5:49 PM | 10Comments |
Tajuk aku entry kali ni agak-agak fishy sket..hehe, actually masa aku balik tuh..Mak aku and adik aku baru balik dari bercuti... waahhh..musim cuti cuti la sekarang ni..al maklumla, dah nak masuk summer ni..kehkehkeh....

Kali ni diorang sempat menjelajah ke beberapa tempatla...antaranya:-

KUL>>BAHRAIN>>LONDON>>PARIS>>SWISS>LONDON>>BAHRAIN>>KUL
                                                             
hehehe...aku seperti biasala..memesan barang favourite aku..Fridge Magnet...tapi sampai skang tak penuh penuh lagi peti ais aku kat rumah tuh....

Frame and FM buat kenangan
Tapi trip ni aku tak join sebab aku dah pegi hari tuh., just tak berkesempatan nak ke swiss..uhuhuhu..sedeynya..hehehe, takpelah..lain tahun kalo ada rezeki kan...sempatla aku menciluk gamba gamba mereka enjoying themselves kat sana..mak..mintak izin letak dalam blog yer.......ehe

BAHRAIN INTERNATIONAL AIRPORT

LONDON,UK

PARIS, FRANCE

GENEVA,SWISS
Ok..selamat kembali ke tanahair dan selamat menjalankan tugas tugas harian di rumah yer mama....jumpa lagi di lain entry..babai....

Terima kasih, datang lagi.

10 comments :

Abang Long said...

Salam...eeee..sonoknya g mkn angin luar negara.. nanti klu g lg belikan gak fridge magnet tu yer? Bukan nak letak kat fridge tp nak jahit kat baju, so, nanti ramai la kengkawan yg tau kita dah g oversea..huhu

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/bangga-tiada-dara.html

noornazuha said...

hebat Abg Long neh..alang alang tampal kat dahi lagi ok kan..hehehe

kay shafiQ said...

Best dpt jln2 Europe :)

tieha blacky said...

bestnye :)

TetikusMerah said...

seronoknya... dapat pergi byk tmpt...

Alin Marlini said...

kalau dah penuh peti ais umah Zuha..boleh tumpang umah saya...hehehe

saya KILA said...

waa . bestnya ! i will be there one day :D insyaALLAH
amin :))

Si KuCar KaciR said...

best nya jejalan overseas... =D

dyanie said...

best nyewwwwwwww

amir aizat said...

waahh best tu! jeles2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...