Another Wedding to be!

NoorNazuha | 4:17 PM | 3Comments |
The Duchess, Jalan Ampang
Salam semua. Dah seminggu tak update blog. Memang nampak sangat kering idea. Tak ada cerita nak share. Just nak story sikit pasal wedding dalam family aku. One of my sister is getting married this 30th October. Dalam tahun ni. ada 2 orang adik aku yang kahwin. Tinggal lagi 2 yang masih belajar. Lambat lagi la kot....pape pun kena habiskan belajar dulu la...wedding ni akan diadakan di The Duchess, Jalan Ampang tapi akad nikah pada 28hb ni kat rumah kami je di Ampang. Nak update sikit masa gi Food Testing hari tuh...

Yang pandang kamera tuh my mom and yang belek hp tuh bride-to be

Alamak, makanan dah licin........
Yang black shirt to bridegroom to be..and yang dua tuh adik and adik ipar ku
Overall makanan kat sini okla. Tak snap pulak gambar food food tu semua sebab lapar sangat masa ni. Tapi dishes dia kira okla...rendang and fish fillet dia ada kurang sikit dari segi rasa, tapi aku makan still tak nampak telinga jugak...hehehe....

Main hall....

Pakai snap jeh..
Hopefully everything run smoothly di majlis tu nanti...okla..tu jeh nak share..next entry nanti aku nak share pasal event tu nanti...sampai jumpa lagi ye.....wasalam....





Terima kasih, datang lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...