Good Bye Europe!

NoorNazuha | 3:00 PM | 14Comments |
Salam rakan rakan blogger. Entry ni entry simple and pendek jeh. Mesti ramai dah tahu kan ,Syarikat Penerbangan tambang rendah Air Asia dah menghentikan perkhidmatan penerbangan ke Eropah dan juga India. This is really not fair kan. Lepas ni sesiapa nak ke Eropah memang kena cari alternatif lain la. Naik MAS memang agak mengarutla...sorry to say...mahal mengalahkan nak beli Motor baru..(agaknyela)...sesiapa yang dah book pulak, lagi la merana. Banyak kos yang kena tanggung walaupun Airasia kata nak refund atau reroute ke destinasi Airasia X yang lain. Tak akan sama dengan plan asal kan.


Pernah berlaku pada aku hal hal macam ni. Masa kami 1 family nak ke Abu Dhabi, ticket semua dah book. Sekali service ke sana dah withdraw. Airasia offer destinasi lain. Nasib baik hotel belum book masa tuh. Emm..sikit demi sikit kepercayaan pada Airasia ni dah mula padam kan....harap harap ada la alternatif yang lebih baik pada masa akan datang.......Insyaallah....!jumpa lagi pada entry yang lain....love u as always!

P/S: Lepas ni tagline kena tukar kot.."not everyone can fly.."!




Terima kasih, datang lagi.

14 comments :

.: iEyLa :. said...

huhu.."Not Every1 can Fly"
duit kami2 jela yg fly pasni..hikhik

Hanis-Afiqah said...

wahh... bley plak cmtu.. apepon, sabar ye kak? nnti pegi la len kali.. jgn lupa ajk Hanis skali !! >,<

ika said...

haha..."not every one can fly" plak dah? alaaa...air asia dh bangkrap lettew~ =.=

ADEEYA said...

Err boleh plak mcm tu huhuhu :/

LydSunshine said...

Everyone can fly, but not all the time.

noornazuha said...

ni merging punye pasal la kot....nak suh naik MAS agaknye...gi UK pun 10k...x lojik...x lojik!

Seri Bahasa said...

tak tahan la tu agaknya...murah sangat tambang...mesti rugi airasia...

FatinFirdaus said...

ha'a kan.. mcm2 la air asia ni.. habis plan orang..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

boleh mcm tu plak erk..
Tak mampu naik MAS..Mahal..

C i k P i p i T e m b a m said...

ish ish.. yeke ? nasib baiklah kita ni jarang naik flight. kalau cmtu akak beli jet pejuang jela. hakhak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

owh..blh ke sana juga rupanya.aduhh saya tak minat naik pesawat mereka.dulu gi bandung bising, gegar dan buat saya mual.anak2 pun takut, walau biasa naik kapal terbang pergi blk qatar, tak pernah pun rasa mual dan takut camtu

aisya said...

biasa la air asia.. huhu.. suke sgt mengarut2 ni..

cik Kartun said...

boleh saman tuuu..
hehehe suke suki ko je an CK :D

Ratu Lissa said...

walaupun MAS mahal, tapi kat dalam MAS comfortable giler . berbanding airsia, mmg murah, tp duduk lama2 sakit punggung & tulng belakang . huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...