Siapa nak donate Fridge Magnet?

NoorNazuha | 9:34 PM | 11Comments |
Emm..i guess kumpul fridge magnet sekarang dah jadi macam satu trend kan. well...macam aku  jugak, rasa tak puas kalau pergi mana- mana, tak beli FM ni.Tak kisah la local ke, oversea ke..semua nak beli jeh.. If sesiapa rasa nak donate FM tu, sila la ye..hehe....or sesiapa rasa nak jual ke....sila la inform k....

Sekarang, kalau boleh, nak mencari FM dari negara negara Afrika pulak and also Amerika Latin. Ada ke?hehe..hari tuh lepak kat Midvalley, banyak jeh jual kat kedai. Tapi tak terfikir nak beli. Tak rasa originality FM tuh.




Terima kasih, datang lagi.

11 comments :

cekmet said...

wahhh banyaknya koleksi akak..
adore!!
:))

ADEEYA said...

Wahhhhhh banyak nyaaaa. MAMA suka kumpul ni heheheh :D

Zurina said...

Zuha...dah penuh kt peti ais tu karang...beli peti baru...;)

.: iEyLa :. said...

hurmm..merata betul ni... :)

Alin Marlini said...

macam2 ada..bestnyer

:: Cik Nur :: said...

wahh..bestnya..!! Cik Nur punya simple2 je..sbb xpernah keluar negara lagik,.huhuhu

Epa said...

Salam. Jemput untuk luangkan masa lawati http://www.facebook.com/pages/PickUr-Fridge-Magnet/554665621221438?fref=ts..Pelbagai jenis fridge magnet dijual dengan harga yang murah. Terima kasih.

ismawati ismail said...

maaf, nak promo skit.
saya ada jual Islamic FM. kalau berminat boleh sms 0126719704.
thanks

ismawati ismail said...

maaf, nak promote skit.
saya ada menjual Islamic Magnetic Fridge. Sekiranya berminat boleh sms 012 6719704

zakirasli .. said...

Wah, bnyak nye.. saya pn semenjak 2 menjak ni jd trgila-gilakn fm ni plk dh.. huhu dulu keychain

Zuraida said...

Kalau nak extra FM darimParis London boleh visit blog zu www.zuraida.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...