Hop On and Off to China Town

NoorNazuha | 12:43 PM | 10Comments |
Salam tahun baru buat rakan rakan blogger....happy new year. Resolution?For me, just want to  accomplish few things in this year. Harap rezeki semua bertambah dan diberkati Allah SWT...entry ni just sambungan dari entry lepas. kali ni kami tak ke Universal Studios sebab dah pergi masa februari hari itu:-

Universal Studios
Universal Studios Part II

This time kami jalan simple simple jeh. Paling senang, kami naik hop on and off jeh. Senang dan jimat and tak meletihkan.Tak silap fare Hop on and off ni dalam RM50 duit kita la. Tak mahal pun.

This one Red bus. Ada yellow and blue hop on as well
Ramai jugak tourist dalam ni...

Makan angin
Actually plan hari ke 2 kami just nak bersiar siar jeh. Tak shopping pun. Rasa relax jeh cuti and lepak lepak.Antara tempat yang kami lalu ialah Little India, China Town, Orchard Roah, Raffles Hospital, Esplanade and banyak lagi la..

Raffles Hospital
Kuil paling tua
Little India
Singapore Flyer
Banyak lagi la tempat tempat menarik kat sini. Tak perlu la nak cerita semua. Rasanya dah ramai sangat yang dah explore kat sini. Kebetulan masa ni, hotel yang kami stay memang dekat dengan China Town, so nak jelajah kat China Town kejap. Jom layan....

Shopping sini best jugak.....
Lepak while eating..chinese only

Perfumes
Home Decor
Posing jap
Souveniers
Oklah. Tak nak buat entry panjang sangat. Nanti bosan. Enough la pasal percutian pendek ni. Nanti kalau bercuti cuti lagi, i will update yerr...anyway, Happy new year and Happy Chinese New Year for Chinese friend.love you as always.....

Terima kasih, datang lagi.

10 comments :

ziana said...

Wah hop on hop off pulak..Link mu tu..adooiii..satu lagi wall Facebook..Akak sentiasa mendoakan..Insyaallah

.: iEyLa :. said...

best nye g jln2 kak..hihi
lain kali bwk ila ek.. :)

Cik tikah said...

bestnya. nak pesan poskad. boleh? hik3x..

Puan Gojes said...

hepi holiday dear! :)

Princess Nusy said...

bestnye jalan2.. =)

Azekzk said...

kalau beli barang scr borong mesti murah kan?

Azham Vosovic said...

lawa juga Singapura ni heheh

AtiEy eYkuu said...

len kali beli ole2 utk Atiey ea..hihi

khairul said...

sakan shopping kot :)

Paris Lipton said...

uhhhh best2nyewwww huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...