Safely arrived!

NoorNazuha | 12:06 PM | 11Comments |
Assalammualaikum..
Syukur Alhamdulillah, setelah berhempas pulas selama 28 Jam bertukar tukar flight, akhirnya aku and Mr Hubby selamat mendarat di bumi New York pada jam 6.30 pm waktu tempatan, 29hb Januari, 2013. Check in hotel lebih kurang jam 10 malam. 

Muka dah tak macam orang sebab jet lag yang amat........
Banyak yang ingin dikongsi and banyak yang nak di update....masa belum mengizinkan...badan dah penat and tengah mencari cari mana la arah kiblat kat hotel ni....nanti sambung yek.....Nite All.....

Terima kasih, datang lagi.

11 comments :

.: iEyLa :. said...

syoknyeeeee...
happy holiday kakak cayunk....
have fun k... :)

Puteri Nur Hidayah said...

Woooo..! Best nyer..dh smpai sana.. Nk tanya smething. Berapa kos flight nk gi NY..? Ni holiday ker apew..?

Nana Liena said...

bestnya la ..nanti msukkn banyak2 pic.. :) nak ole2 bole? hahaha.. take care disana.. :)

Aei Amrun said...

bestnye..xsaba nk bc next entry ni :D

Nad said...

WOWWWW..! I always wanted to go to New York. This is soooooooooo cool. Can't wait for your next entry.

Zurina said...

waaaa...terbang jauh nun dsana lagi..slmt bcuti!!!...:)

noornazuha said...

Puteri Nur Hidayah:ye...holiday jeh kat sini....tiket kapal terbang semua nanti akak wat entry budget ke New York yerrr.....akak story semua

Cik-Anne said...

Hai zuha
Happy holiday okes..
Nanti email cik-anne alamat zuha ye.
Email cik-anne ~ ctrohana2@yahoo.com.my

noornazuha said...

Cik Anne: Ok, nanti saya email,nak tanya Cik Anne, kalo kita tuka2fridge magnet nak?

Cik-Anne said...

Zuha
No problem...best gak tu, cik-anne pun baru je balik dari HK nie?aPa yang best kat sane??

noornazuha said...

cik anne:buat apa kat HK?becuti ke?mesti syok kan,kat cni trlalu sejuk.,temperature drop btol,tp byk tmpt menarik yg x smpt nk g kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...