Happy Birthday to me!..

NoorNazuha | 1:47 AM | 22Comments |

Entry pasal birthday lagi.....kali ni birthday aku la..hehe...tak sangka gak birthday aku ngan Mr Hubby tak jauh,gap lima hari jeh, so tak ada apa la yang nak celebrate pun..kadang kadang kitaorang sekali kan jeh...hahaha,senang..

Tak ada hadiah pun beli tahun neh, cukupla ngan event yang "daisypath" kat blog aku neh sebagai gift masing-masing..dah tak lama dah nak travel..lebih kurang 27 hari jeh lagi..aku jeh overexcited, tapi Mr Hubby macam buat tak kisah jeh...memang tak minat nak bejalan agaknya..yela..habiskan duit....tapi bagi aku plak..travel ni sangat menyeronokkan dan banyak pengalaman boleh dapat..

Emm.satu habit buruk aku kalo nak travel kan,aku suka sopin yang ntah apa-apa...orang kata kalo nak gi becuti,bialah habis duit kat tempat nak gi becuti tuh, tapi aku lak abis lak sebelum nak gi tuh...kalo sebut tentang baju,lagi la aku rasa nak window shopping sampai tak cukup kedai..heheh

Tambahan lak time nak travel ni lak time spring, tau jeh la time spring neh cuaca tak menentu, lebih kepada hujan dan windy..chilly gitu..so baju yang nak kena bawak tuh kena lah tebal tebal sket la...so aku nak story la sket pasal window shopping habit aku nih..tak ade la beli pun, sajer suka-suka tengok....

Kat Midvelly best sebab banyak choice

Berkenan kat Kemeja kemeja neh
First aku suka survey kat Butik MNG..hahah.a..kelakar lah..baju nyerrr bukanla saiz aku pun kebanyakkannya...tapi aku suka masuk survey...aku suka kot kot and certain long shirt dia. Yang suka masuk sini kan biasanya Cina, tak tau la nape..baju nya seksi kot..hahahah..

Selain tuh,aku slalu gak lepak window kat Voir, sebab harga dia murah..aku suka t shirt kat sini sebab murah ngan kualiti ok. Jeans dia pun ok..aku bab jeans ni memang susah nak cari sebab bentuk mukabumi kaki aku nih lain dari orang sket..selalu tak ada saiz,kalo ada pun, habis...hehehe..

Sekarang Voir ada sale..kalo beli harga barang RM150 ke atas, dapat RM30 diskaun..kira okla kan..sempatla rembat jeans and tshirt sehelai, tak mahal pun, tapi 2 items...kira murahla..tengah jalan jalan tuh, berkenan pulak ngan satu dress labuh ni...kat Jaspal..jarang aku window kat sini sebab harga macam mahal, tapi baju-baju dia not bad la...nice color..

Harga RM329...kuikui..terus tak jadi beli.......hangus poket dennn!

Tak give up, aku teruskan misi mencari cari baju neh....window window lagi...hehehe..kali ni singgah plak kat Nichii..haaaa,kat sini aku bekenan gak ngan satu dress labuh...kaler putih....harga tak mahal sangat..dalm 100 over jeh..tapi malangnya duit aku tak cukup plka pasal ujung bulan...hehehe..


Suka dress tuh jeh....
Kalo nak cari baju, aku rasa sini ok kot sebab memang murah...aku memang suka survey dress labuh sebab aku suka pakai..bolehla sembunyikan keadaan kaki ku yang katek neh..hehehehe.....emmm...lagi aku suka window kat Elle...baju dia comei comei.....saiz pun kira okla...ada lagi la saiz aku neh...walaupun terpaksa amek yang L atau XL..hehehe.....
Sale sampai 50 %
 Shirt yang aku berkenan, tapi tak beli pun...
Aiseyman..tak beli jugak.....window manjang..hehehe..panjang plak entry aku neh..sajer nak isi masa lapang.lagipun macam dah lama tak soping...eventhough window shopping jeh...huisss..tak habis lagi....ada 2 tempat lagi aku suka pegi tengok tengok baju...Mark n Spencer ngan Dorothy Perkins..sebabnya? sebab banyak saiz besar...muahahahaha...


Dah ada petite saiz...i like.....
Misi pencarian tak berjaya..sebenarnya bukan tak berjaya, tapi gaji jeh belum lagi.....maklumla dah ujung bulan..napela birthday aku ujung bulan, kalo awal..ada gak yang nak belanja aku makan keh..hehehe...last snap....aku beli gak satu kot tebal dari Zara..harga tak yahla bagitau..beli pun masa sale...bolehlaaa......
.

Sebelum balik tuh...sempat lagi member aku posing..maklumla dia beli baju kat Banana Republic...!

Banyak duit minah neh.....bila nak belanja?hehe
Yang tak sedapnya..nak balik time tuh..ternampak plak signboard neh....!

Very Non Halal??????...what is that???...Prank?...Pleaseeeeeeee!..

P/S: jumpa lagi next entry..babai........




Terima kasih, datang lagi.

22 comments :

ilovemymomo said...

ceh.. gua pun ada...

noornazuha said...

hahah..sopin sopin..

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

Happy Birthday kak yg ke ??? huhu tak tau...
nak pg vacation? kirim fridge magnet leh

ekin said...

ooo besday ke ker...ermmm...happy belated besday ekkk...semoga d panjagkan umur & d murahkan rezeki...aminnnn....

ADEEYA said...

Happy birthday! :)

Astika: said...

Appy besday tu Uuuuuu sis!!!!!!!!! lalalalalala.....

Alin Marlini said...

Heppy Befday Zuha..semoga dirahmati Allah selalu. Amin

noornazuha said...

hehe..yg ke 32 sudahh.....nanti akak beli banyak2....

noornazuha said...

Tq Alin..Amin!

noornazuha said...

Amin ekin..mana hadiah aku?hahaha

noornazuha said...

Tq Ikin (penang)..yg Eqin tuh (melaka)..hehe

noornazuha said...

Tq Adeeya...

kak ziana said...

Ish mu neh rembat la baju kat jaspal tuh!!!!Tapi kot Zara tu cantikkkk...I Like!!!!!

noornazuha said...

Jaspal cantek..harga pun cantik...hehe

Opah Kentang said...

happy bday!! :))

noornazuha said...

Tq Opah

AkuAnakMuda... said...

Hepi Besday....x terlambat lg rasenye kan,hehe...

noornazuha said...

tq very much for the wish...

DalilaMian said...

yo..ZARA????????????????how much?dila x beli kot lg nihhhh..br nk survey2

noornazuha said...

kena beli wooo....spring sejuk...kwa survey espirit RM399, MNG, RM399, Guess x jupe...Zara paling murah RM359..gluppppp

wanythyra. said...

epy buffday :)

noornazuha said...

tq my dear wanythyra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...