My Wish List

NoorNazuha | 8:00 PM | 17Comments |
Semua orang ada keinginan kan?tipula kalo dalam hidup ni kita tak pernah bermimipi nak kan sesuatu..hehe..tak terkecuali jugak aku...entry ni tak ada maksud apa-apa..just suka-suka nak share dengan kawan-kawan tentang apa wish list kita yang belum kita penuhi..ataupun sebahagian daripandanya yang dah tertunai...hehe..aku selalu inginkan sesuatu yang kadang-kadang sangat mustahil nak dapat..tapi aku suka bermimpi....meh kita tengok apa yang aku nak sangat-sangat tuh..:-



  1. I wish i can be at the top of the Eiffel Tower to dine.....ish ishh.....berapa la kos nak naik tu kan...
Kaka cute
     2.     I wish i can meet  my favourite footballer..Mr Kaka


nak tengok kesengetkan nya..hehehe


     3.     I wish i can step into the heart of Rome to see Pisa Tower....

Nak tengok one of the biggest stadium in europe ni...
               
     4.     I wish i can be at Madrid to watch Real Madrid live game....


                
     5.     I wish i can visit Estern Europe one fine day...


Berapa laju agaknya ek....
              
     6.     I wish i can be in the bullet train.....

                    
     7.     I wish i can put on all designers labels

Gucci Hanbag
Armani Coat
  

Dior Sunglases
Chanel Shoe


uhhh..ring from tiffany












      8.      I wish i can have a ferrari .....hahahahaha


Paling lawak sekali laaaa...








    
      9.     I wish one day i'll meet Rani Mukherjee...hehehe


Comei kan dia neh...ermmmmm
   
      10.   I wish one day i can perform Hajj...insyaallah....( ni no 1 yek)


Amin!
                             
      11.   I wish one day..i'm going to have one little cute baby..........

Insyaallah...
           
Tu la antara wish list aku yang belum terlaksana..hehehe....harap yang mana macam masuk akal tuh akan dikabulkan Allah suatu hari nanti yek....Amin...jupe di lain entry....babai....

Terima kasih, datang lagi.

17 comments :

Cikya said...

haha, berdasarkan analisis tak seberapa cikya..
kebanyakan wishes zuha adalah berkos tinggi..
hee, kena cepat-cepat kaya lah! :D

may your wisheSSS come true dear..

noornazuha said...

hahah..cikya,semua tu mimpi jeh laa......tapi kalo usaha,manatau dapat..ye tak..kahkah

zati embong said...

hihi,jat tahu 1 jer, nk baby kna kahwin.hihi O.o

noornazuha said...

dah lama kawin Jat..rezeki jeh tak ada lagi..uhu uhu

ADEEYA said...

Nak seribu daya kan.. Satu hari nanti salah satu pasti trtunai hihi especially yg last tu ;)

noornazuha said...

betul tuh Adeeya....insyaallah..

M a W a D D a H said...

tinggi impian tue...moga impian tercapai...seronok tue kalau impian jadi kenyataan...adah pun ade impian gak nk gi paris nie...huhu

ekin said...

oooo...tu wishlist ko ekkk....ermmm...insyaallah aku doakan sume impian ko termakbul....

Astika: said...

aminnnn aminnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............

ha!! yg ferrari tu blh beli berlambak kat kedai mainan hahahaha.....

Cahaya Aina said...

Insyaallah kan..tak ada yg mustahil..amin..
salam perkenalan :)

noornazuha said...

hehe...yag mana lojik tuh..harap2 dimakbulkan la..hehehe.salam kenal

mama comel said...

hee~~yang last tu saye dah dapat dah...

noornazuha said...

jelesssss la mama..hehe

caliph shuriken said...

try bullet train terbaru jepun si hayabusa ^^

latest en3: hayabusa di taman sakura

noornazuha said...

gi jepun pun x tau bila..hehehe

aryIn said...

bnyknya wish dia..haha.
wahh,,kaka is also my favourite player..like3..:))

noornazuha said...

kaka alwiz the best..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...