I am Magnet Maniac!

NoorNazuha | 12:32 AM | 15Comments |
Suddenly i feel like to update my blog again tonight. Its already 11.14PM but still can't sleep..napela agaknya...Maybe aku dah addict ngan "berblogging" kot..maklumla,baru jeh menceburkan diri..hegege. Aku percaya semua orang ada hobi kan. Tak kisahla hobi apa pun. Ada yang suka benda mahal-mahal,ada yang suka benda bahaya,ada suka benda simpel dan bla bla bla...AKU?..emmm..antaranya aku suka shopping. Dulu aku giler shopping perfumes, baju dan kasut. Skang jeh dah kurang pasal ekonomi dah gawat..hegegege...

Satu dari hobi simpel aku,aku ni giler sangat ngan Fridge Magnet..mana jeh aku singgah,mesti aku beli,kadang-kadang kat hentian RnR tu pun aku beli gak...entahla,sajer nak penuhkan peti ais rumah aku kot..hegegege.Kalo member gi mana-mana aku akan pesan gak suh beli,duit jeh yang tak bagi..hahaha..Kalo ada la kengkawan yang kat lua sana yang nak jual kat aku,sila la "ziarah" aku ye..aku beli jeh...

Okla,tak nak la citer panjang sangat...aku memang suka kumpul benda neh kalo gi memana sebab senang nak dapat dan murah.Takyahla nak spend duit sangat kalo just nak beli benda ni jeh...ni antara koleksi-koleksi magnet aku yang tak berapa nak banyak neh:


Ni yang aku simpan yang Local punyer.....

Ni aku beli kat Frazer Hill




Aku beli kat Kota Bharu, Kelantan






Member aku beli dari Sabah,sebab aku tak pernah sampai sana..hegege


Aku rembat dari RnR Plus nak ke Johor..hahahahah




















Teluk Cempedak Kuantan
Masa gi Taman Burung Kl


Member aku beli kat Pangkor
Aku beli kat Langkawi


hehe..ni mana-mana pun ada
Ni yang aku sempat kumpul dari Overseas/Overriver pun ada:

Aku beli masa bertandang ke Kota Bangkok
Adik aku kasik daaaa,member dia beli dari sana

Aku beli masa gi Universal Studios Singapore hari tuh





Masa adik aku gi Disneyland HongKong
Pun Bandar Hong Kong


Kengkawan bagi masa gi ke Pulau Maldives
hehe..ni rakan Blogger aku yang bagi masa adik dia ke Beijing


Yang ni aku rembat masa di Bali
Member bagi masa member dia gi Taiwan..


Ni pun member aku beli masa gi Vietnam
Singapore

Ni masa di Gold Coast, Australia
Semasa di Movieworld,Australia
Senget la plak..ni di Currumbin






Aku beli di Jakarta
Semasa di Bandung

hehe..ni sebab aku suka,aku cilop kat Universal Studios
P/S: sesiapa nak jual tuh sila la bagitau ek..heheh..peace!


Terima kasih, datang lagi.

15 comments :

erieyain said...

banyak nya fridge magnet...nak satuuuuu....hehehe...

dapat yang obersea punya pon jadi la...hehhehe...itu pon klu zuha nk bagi...kekkeke

noornazuha said...

haa,ada pun..ish...biasala,baru dlm blog neh..nanti add kat FB yek

ked :) said...

comelnye sliper dr pangkor tu.
nak.. :D

noornazuha said...

Ked..ni dah terbalik neh..saya nak beli..hehehe....

Cik Yana said...

Kenapa cik Zuha tak amek gambar satu peti ais? Nak tengok jugak penuh mana. Hehehe~ mama cik Yana tak bagi letak pape magnet kat peti ais. Huhuhu~

Alin Marlini said...

me too....sangat gilak...nnt kalau zuha pi jgn lupa titipkan buatku jugak ek...

noornazuha said...

hehe....iyak iyak

noornazuha said...

Cik Yana,kalo dah penuh peti ais nanti saya tunjuk semua..hehehehe

DgurLinReD said...

same wit me!!!

noornazuha said...

kasi jual la Dgurlinred..hehe

Yan said...

Assalam.

cantik FM ni.. Sekarang FM dah jd trend. As token kan..

noornazuha said...

wsalam..aah..suka sangat sebab comei n murah jer pun,snng nak kumopul..hehehe

MasLieNa said...

saya pun suka jugak kumpul,tapi belum ada rezeki p jalan2 jauh2 pun..semua malaysia saja..:)

noornazuha said...

Mas, ada nak jual bagitaula..hehehe

nanakimie said...

banyaknya FM sis!huhu...jelesnya...neway,nana nak ajak join GA neh:)jom la join,banyak adiah taw,smua best2x!

http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

jgn lupa mention nanakimie sbg referal k:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...