Launching of Memoirs of Tun Dr Mahathir Mohamad

NoorNazuha | 10:25 PM | 8Comments |
Tengah meronda-ronda petang tadi (selepas kerja) di Midvalley ngan member aku, suddenly ada event yang tak disangka-sangka lak, rupanye ada Ex PM kita neh,Tun Dr Mahathir tengah launching buku dia, "The memoirs of Mahathir Mohamad"...what a crowd!..ikutkan nak jugak aku join skali,tapi disebabkan crowd yang tak dapat dihalang tuh terus aku batalkan niat nak ikuti temubual tuh.so aku hanya lihat di kejauhan....


So sempatla aku snap jeh beberapa shots and kamera aku yang tak berapa nak power pun tak boleh nak zoom sangat.  Lupa lak aku nak bagitau apa tujuan asal datang sini, aku jejalan sambil temankan member aku gi cari gadget I phone dia..Alhamdulillah..dapatla 1......

Anywhere,congratulations Tun on your achievement........babai....!


Terima kasih, datang lagi.

8 comments :

SayaNina said...

suka tgk cover buku Tun M ni...cam buku Lady D...:)

noornazuha said...

yela kan...banyak pengalaman,then banyakla coretan

syairahmohdanuar said...

buku TM yang komik tu best sgt! :)

noornazuha said...

ni yang nak beli neh!

Cik Yana said...

Gila ramai orang. Masa bila je yang takde orang kat MidValley. Hahaha~

noornazuha said...

masa raya cina kurg sket sbb kedai banyak tutup..hehe

Miss Eyda said...

mesti berpusu" orang kat midvalley tue kan. buku tue bagus =)

noornazuha said...

penuh,sampai x ble nak tengok langsung Eyda..amek gambar pun x sempat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...