Adorable Aaron Ramsey

NoorNazuha | 3:39 PM | 11Comments |
Alamak..entry apa pulak aku nak share ni?emm...suddenly nak share pulak pasal favourite footballer. Mostly orang akan cakap perempuan ni kalau minat bola, mesti sebab suka tengok player diorang hensem hensem? betul ke?..hahaha..i agree..memangla..sapa tak suka tengok kan...baik admit..hehehe...tapi takla semua tengok muka jeh, kalo muka jeh boleh jual, tapi kaki bangku pun tak guna jugak kan..so both kena ada la..talent tuh no 2..hehehe!

Okla..kalau ditanya pendapat aku, aku akan cepat cepat angkat tangan kata Aaron Ramsey yang aku vote. Sebab dia ni memang ada talent. Firstly, muda muda lagi dah jadi kapten pasukan negara kelahiran dia sendiri iaitu Wales. Secondly, aku rasa memang tindakan Arsene Wenger meletakkan dia antara pemain utama skuad The Gunners and tak mustahil dia boleh jadi kapten Arsenal suatu hari nanti.

Wishing you all the best
long way to go....
Masa Arsenal buat Asia tour hari tuh, aku la orang yang paling happy sebab dapat tengok live, walaupun nampak diorang ni macam semut jeh kat tengah tengah padang tuh. Bila Aaron menjaringkan penalti yang pertama, memang aku suka sampai terjerit walaupun aku sokong Malaysia team jugak..hehehe..janji boleh tengok dia beraksi live kat sini..

Still ingat lagi masa Aaron injured teruk masa match dengan Stoke City, waktu tuh memang keadaan dia teruk. Almost setahun tak nampak kelibat dia kat atas padang tuh...rindu jugak kan....sekarang dia dah aktif semula..harap dia akan terus maju bersama sama Arsenal dan kalau boleh jangan la tukar club dulu..timba la pengalaman yang sebaiknya sebelum berhijrah ke tempat lain.....

Okla..entry ni selingan jeh..nak share hobi....wishing him all the best in the future...



Terima kasih, datang lagi.

11 comments :

misya said...

salam kenal,follow u

Farida Amira said...

ye betul tu kak, kalau perempuan minat bola tu mesti punya minat player dia yg hensem-hensem. samalah kita ;D

nub said...

ramsey bakal kapten arsenal satu hari nanti. caya lah cakap aku

My Life's Journey said...

Salam pekenalan sis noor :). Cantik header ..suke la umi tengok :)

Betul kata sis, umi sokong 101% ..umi pun suke tengok player tu :)

nik rosmawati said...

nik tgk bola sambil tgk lelaki hensem jugak.biasa la tu..haha

Izzuddin Fauzi said...

hahaha... tengok bole ke tengok orang main bola ke tengok muka orang main bola jer... Hehehee :D

noornazuha said...

kalau saya....saya tengok semua.....hehehehe

m!3yr4h_LolLy said...

biase la to kak. betol kate akak, lau rupa jep ade tapi kaki bangku baek xyah la kan.

wahida said...

tak suka tgk bola...hehe..

salam kenal..terus folow sini...

ziana said...

Dr Sofwan tak jealous ke ni???

noornazuha said...

kak ziana: dia x jeles kak sebab dia tau x akan dapat punyerrr...kehkehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...