Those good old days...!

NoorNazuha | 6:31 PM | 13Comments |
Perut rasa lapar pulak petang petang ni........amalak...alamak.....habis diet aku kalau makan nasi ni..hehehe...time time ni otak aku suddenly spinning kejap nak imbas balik memori dulu dulu masa aku youngie youngie.....masa baru baru nak kenal apa erti cinta...masa nak kenal erti hidup and everything lah.....seronok pulak bila diingat masa masa tuh and luckily aku masih simpan lagi gambar gambar tuh.....jom layan jap....

masa SPM...spek aku memang besar..heheheh!

first day bergelar student matrikulasi...haha
Jadi cat walk clown lak masa study dulu...hehehe
Jumpa anak orang asli di Cameron Highland
Ber picnic di Sekayu waterfall, Terengganu
Mount Climbing di Besut Terengganu




Tahun tahun terakhir bergelar student

up side down kan diri dalam roller coaster...yeehaaa..

ni gambar Mr Hubby....
masa Mr Hubby SPM..skinny nyeee
beberapa tahun yang lepas
Puas pulak korek korek gambar ni......banyak yang dah lupa kat mana save...yang ni jeh yang jumpa..hehehe..saja saja nak penuhkan masa lapang....bila diingat ingat balik..memang seronok.....okla..saje nak share entry ni...semua orang ada masa silam yang tak boleh dilupakan betul tak?ehe...see uols...in the next entry......wassalam...

Terima kasih, datang lagi.

13 comments :

EyA edamanhatiku said...

tngok gmbar dlu2 bez..terimbau semua knangan kn3

budakijaupendek said...

suka tengok gamabr lama.
rindukan masa lepas.

Zurina said...

masa study la masa yg paling best...indah utk dkenang...t/jwbpun xbyk yg tpikul...;)

ziana said...

Akak langsung tak der..kesian..nak bli camera tak dak duit.. Bestkan..Gambar mmg totally different..ngeh.ngeh

m!3yr4h_LolLy said...

memang tak boleh nak lupakan kenangan silam. hee

rara pinkmafia said...

zaman ni shawl belit2 sume takde lgik kan.

yusuflaili said...

Salam;
Kalau kita imbas balik masa sekolah dulu mahupun tenggok gambar masa sekolah dulu..memang byk melucukan terutamanya fesyen rambut dan seluar.

Ariena Hisham said...

Best kan bila teringat kenangan lama. Rasa sayu je :D

#Jom usha entri saya pulak :D
Link: http://nurulariena.blogspot.com/

Cik Yuyun Nadira said...

aww comelnye waktu jadi catwalk clown ^^,

Mr. Putra said...

nice pictures....spek time SPM tu ada simpan lagi?

Elie Lily said...

oldschool la gambar! :D

Alin Marlini said...

bestkan zaman persekolahan...

Melati Qistyna's Mummy said...

Yg penting awak mmg seorg yg tinggi.... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...